The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2018, 06:42 PM
Hazeno Hazeno is offline
Registered User
Hazeno's PC Specs
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 7
POST ID # = 941973
Hazeno Reputation: 10
Default LL120 RGB Issues 4th Controller Dead?

Ok I use 7 Corsair LL120s with 2 controller and 1 Lighting node pro.

Since release they have been fine. As of 2 days ago. Random fans would stop lighting up. So I switched their ports and they would work again. I've been through numerous controllers back when I had HD120s.

Now the problem I face is 1 fan only half the LEDs will light up. Port 1 fan works fine port 2 fan only half the LEDs lights turn on. Of I use 3 4 5 or 6 nothing works.

So I've used controller 2 to control in ports 1 2 3 4 but 5 and 6 don't work.

Has a dud fan killed my controllers? I'm running these from a 1050w Seasonic snow silent on my 7980xe and Asus rampage VI. Everything else is fine EXCEPT this fan and my controllers. Would the 1 fan days only half lighting (In all working ports) be the issue?
Reply With Quote


  #2  
Old 02-25-2018, 03:31 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 2,867
POST ID # = 942129
Zotty Reputation: 52
Default

HI bud... Wouldn't happen to be using EVGA Precision X would you?... if so.. uninstall. restart.. any change?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.