The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-08-2018, 07:18 AM
vaultjumpers vaultjumpers is offline
Registered User
 
Join Date: May 2018
Posts: 3
POST ID # = 953761
vaultjumpers Reputation: 10
Default Corsair Utility Engine Not Working?

Up until recently CUE has been running fine when suddenly something wierd was happening. Everytime I choose any profile after a minute or so the lights within the computer (HD Fans and RGB Strips) reset to rainbow effect. After this happens it still says in CUE that I have the profile selected. If I do any modifications to the profile it will switch back to normal before going back to rainbow again. During all this my keyboard (K70 RGB) stays as it should for the profile. So only the lights within the PC reset to rainbow when I choose a profile. Anyone have any idea what I could do?

Last edited by vaultjumpers; 05-08-2018 at 07:23 AM.
Reply With Quote


 

Tags
cue, hd fans, lighting node pro, rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.