The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2015, 10:01 AM
Wizbomb Wizbomb is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5
POST ID # = 761864
Wizbomb Reputation: 10
Default New K70 owner, need help.

Hello all,

I just got my new k70 in and I have to say i love it and typing is a dream, I have some basic knowledge of the lighting software but I need to ask if something is possible.

Okay let me try to explain what I want to do. I want to create a Battlefield 4 profile in BF4s color scheme (blue and orange), thats simple enough but what I also want to have is when you press the grenade button (G) I want a red ripple to pulse from from the G key to visually let me know I hit it. I would like for the ripple to blackout the rest of the keyboard for about 1 second or so as it travels....Is this possible? also can you have more than one? If so id also like to have one on the flare button (X) that fires out a white ripple to let me know i fired my flares.

If this all is achievable can you possibly give me a crash course on how I could do it or a video tutorial?

I'm new and I have yet to figure out this keyboards limits with the lighting

Thanks for any help


  #2  
Old 02-21-2015, 10:39 AM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,322
POST ID # = 761872
Inheritance Reputation: 41
Default

Its really ease, sort of...

You will need to make the ripple effect and get it how you like.

than just go in to Profiles -> Assignments -> Right Click the key you want the lighting effect to be on -> Assign new action ->Keystroke -> Set it up how you want.

If anything isnt how you want it just go Actions or Lightings and edit either one.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support


  #3  
Old 02-21-2015, 10:54 AM
Wizbomb Wizbomb is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5
POST ID # = 761875
Wizbomb Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by zheren159 View Post
Its really ease, sort of...

You will need to make the ripple effect and get it how you like.

than just go in to Profiles -> Assignments -> Right Click the key you want the lighting effect to be on -> Assign new action ->Keystroke -> Set it up how you want.

If anything isnt how you want it just go Actions or Lightings and edit either one.
Even the blackout of the keys is possible too? Im starting to wonder if the only limitation of this keyboard is my imagination


  #4  
Old 02-21-2015, 11:48 AM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,322
POST ID # = 761884
Inheritance Reputation: 41
Default

Yes simply change the tail so its longer and when editing the lighting effect make sure most of its black so the "tail" will black everything out.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support


  #5  
Old 02-21-2015, 12:57 PM
Wizbomb Wizbomb is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5
POST ID # = 761896
Wizbomb Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by zheren159 View Post
Yes simply change the tail so its longer and when editing the lighting effect make sure most of its black so the "tail" will black everything out.
I tried that but it didn't black out anything, other wise than that everything is working perfectly! thank you!


  #6  
Old 02-22-2015, 01:44 PM
Wizbomb Wizbomb is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5
POST ID # = 762077
Wizbomb Reputation: 10
Default

Okay im having an issue now, I dont know if it has to do with Battlefield or how I made my profile... I programmed the G key to ripple when pressed just like zheren159 instructed me and its causing issues in game with me throwing grenades, I have to press the G key 2 or 3 times before my character will throw a grenade. My computer is recognizing the G key just fine...if I turn the profile off then it works. Again the G key is working fine but Battlefield doesn't seem to like it, why is this?


  #7  
Old 02-22-2015, 01:49 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,322
POST ID # = 762079
Inheritance Reputation: 41
Default

Quote:
Originally Posted by Wizbomb View Post
Okay im having an issue now, I dont know if it has to do with Battlefield or how I made my profile... I programmed the G key to ripple when pressed just like zheren159 instructed me and its causing issues in game with me throwing grenades, I have to press the G key 2 or 3 times before my character will throw a grenade. My computer is recognizing the G key just fine...if I turn the profile off then it works. Again the G key is working fine but Battlefield doesn't seem to like it, why is this?
Yea CUE is quite broken in some areas right now. Try using 2 both USB plugins or 1 depending on what you have right now. and try changing the polling rate.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support


  #8  
Old 02-22-2015, 01:53 PM
Wizbomb Wizbomb is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5
POST ID # = 762080
Wizbomb Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by zheren159 View Post
Yea CUE is quite broken in some areas right now. Try using 2 both USB plugins or 1 depending on what you have right now. and try changing the polling rate.
Ah, will do...thanks again.


  #9  
Old 05-21-2015, 04:28 PM
Quokeepac Quokeepac is offline
Registered User
Quokeepac's PC Specs
 
Join Date: May 2015
Posts: 8
POST ID # = 780412
Quokeepac Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by zheren159 View Post
Its really ease, sort of...

You will need to make the ripple effect and get it how you like.

than just go in to Profiles -> Assignments -> Right Click the key you want the lighting effect to be on -> Assign new action ->Keystroke -> Set it up how you want.

If anything isnt how you want it just go Actions or Lightings and edit either one.
Dude !!!! Thank you so mutch !!!!!!!!!!!!! . It works now but i still have a problem .. When i make it one single row and i try to bind the animtion to 1 key , it makes it big . I basically want a lightning bold coming out of the Q key .. But when i do it it makes 6 keys wide . ( It's an wave effect )

Last edited by Quokeepac; 05-21-2015 at 04:38 PM.


 

Tags
battlefiled 4, k70, lighting, rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.