The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2020, 04:10 PM
mukphrom35 mukphrom35 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
POST ID # = 1055259
mukphrom35 Reputation: 10
Default Crystal 570x sail logo doesn't light up. please help.

I just finish building my new PC after install the OS and dowload iCUE. the sail logo light doesnt come on. i can control all 3 fans on iCUE just fine, but not the sail logo and i did choose sp 120 fan on 4 of the ports. I connect my 3 fans infront of the case to 1-3 rgb hub port and the 4th port i connect it with the sail logo light. When that doesnt work, I connect sail logo head to the RGB LED connector to my mobo(top right connector). the flash of light came out of my PSU area also a little smoke. My question is will the rest of my pc parts be ok? Are there anyway to fix the light? or the sail logo lef light is just burn up. After this happen i unplug the sail logo port and let PC runs games for 4-5 hours and nothing happen.

my motherboard is asus crosshair viii hero.
Reply With Quote


  #2  
Old 07-30-2020, 10:37 AM
jamie1073 jamie1073 is offline
Registered User
jamie1073's PC Specs
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 78
POST ID # = 1055901
jamie1073 Reputation: 10
Default

The logo is connected to the power switch LED, it does not change colors. You need to hook up the power LED wires to the Motherboard power light wires.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.