The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-30-2019, 01:59 PM
dirk1166 dirk1166 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
POST ID # = 1003105
dirk1166 Reputation: 10
Default Meaning of Force MP510 NVMe Error Log

Hello,
today i installed a Force MP510 NVMe on a Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI Mainboard. Everything is functioning but with each new start the (internal) Error Log from the MP510 increases around one entry

Examples:

Num = 1
ErrorCount = 36
SQId = 0
CmdId = 0x0016
Status = 0x4004
PELoc = -
LBA = 0
NSID = 0
VS = -

Num = 11
ErrorCount = 25
SQId = 8
CmdId = 0x0005
Status = 0x400c
PELoc = -
LBA = 2147483648
NSID = 1
VS = -

What does this mean. Is the drive is malfunctioning?

Thank you for help.
Reply With Quote


  #2  
Old 05-03-2019, 08:03 AM
dirk1166 dirk1166 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
POST ID # = 1003468
dirk1166 Reputation: 10
Default

Hope, someone from Corsair will read here and help.

Unfortunally, i cannot create a ticket to ask, because the personal data will not be accepted, even tough the marker are all green......
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.