The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-28-2019, 09:47 PM
kirbyk kirbyk is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
POST ID # = 1012933
kirbyk Reputation: 10
Default Void pro RGB not charging, can't update firmware

As the title says, wireless yellow one. Was working just fine for 2 months until I installed the iCUE software and disabled the lighting on the headset. Right after doing that and going to bed, woke up and it won't turn on, won't charge. The charging light doesn't even come on when plugged in.
I tried the bootloader fix. I can't update any firmware because the software refuses to see the headset when plugged in. Cable works fine for my phone so it isn't the cable.
Basically its a brick, which sucks because I work in I.T. and I was trying to convince everyone to stop buying those crappy Microsoft wireless headsets and buy Corsair since the sound and microphone is so much better...when it worked.

Any idea other than chunk it and buy something more reliable?
Reply With Quote


  #2  
Old 07-31-2019, 07:24 PM
kirbyk kirbyk is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
POST ID # = 1013292
kirbyk Reputation: 10
Default

Update. I left it unplugged and it worked for a night. I had uninstalled the software and as soon as i reinstalled it and changed the lighting it stopped working again. Sad, it was worked great for a few months with out the Corsair software and that seems to break it.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-01-2019, 06:54 PM
Corsair Nick's Avatar
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 911
POST ID # = 1013412
Corsair Nick Reputation: 39
Default

Are you using the "No Effect" option from the drop down? What happens if you set the color to static black instead?
Reply With Quote


  #4  
Old 08-13-2019, 04:23 PM
kirbyk kirbyk is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
POST ID # = 1014575
kirbyk Reputation: 10
Default

First one I did no effect then , once I got it working again for the day I believe I selected black. But the headset will not turn on again, it only worked after that first time for about a day. I still can't get it to power on, can't do bootloader fix.

Last edited by kirbyk; 08-13-2019 at 04:39 PM.
Reply With Quote


  #5  
Old 08-15-2019, 08:20 PM
kirbyk kirbyk is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 4
POST ID # = 1014787
kirbyk Reputation: 10
Default

Should I just put in for an RMA Chris?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.