The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2014, 07:58 PM
szimmerm szimmerm is offline
Registered User
szimmerm's PC Specs
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
POST ID # = 720490
szimmerm Reputation: 10
Default Cooling/Lighting Kit Availability

Where can I buy a Cooling and Lighting Kit in the US? The retailers listed on the product page (http://www.corsair.com/en-us/corsair...d-lighting-kit) both show as out of stock.
Reply With Quote


  #2  
Old 07-24-2014, 08:44 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 720495
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default

Quote:
Originally Posted by szimmerm View Post
Where can I buy a Cooling and Lighting Kit in the US? The retailers listed on the product page (http://www.corsair.com/en-us/corsair...d-lighting-kit) both show as out of stock.
Tis a question many have asked,we can only wait till then
ive heard/seen rumors of a new corsair mini in the works,,if it ever bears fruit i think will be a big success...
__________________
My 4930k Air 540 Custom Loop Build Pics
http://s39.photobucket.com/user/wytn...?sort=3&page=1
Reply With Quote


  #3  
Old 07-24-2014, 09:41 PM
DxTrEm3Fx's Avatar
DxTrEm3Fx DxTrEm3Fx is offline
Registered User
DxTrEm3Fx's PC Specs
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 67
POST ID # = 720498
DxTrEm3Fx Reputation: 10
Default

Save your money and a huge headache. Don't buy one! Or at least wait until they have software that actually works. Here is 25 pages of problems and you can find more. http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=128145

Last edited by DxTrEm3Fx; 07-24-2014 at 09:48 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 07-24-2014, 09:52 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 720500
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default

there are those with zero issues with these,,,the # of issues here are but a fraction of the units sold.
look at my sig and youll see one working on a h80, 2 h100i's and one one a custom water loop.
__________________
My 4930k Air 540 Custom Loop Build Pics
http://s39.photobucket.com/user/wytn...?sort=3&page=1
Reply With Quote


  #5  
Old 07-25-2014, 09:04 PM
Specter's Avatar
Specter Specter is offline
Registered User
Specter's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 376
POST ID # = 720638
Specter Reputation: 22
Default

Quote:
Originally Posted by wytnyt View Post
there are those with zero issues with these,,,the # of issues here are but a fraction of the units sold.
look at my sig and youll see one working on a h80, 2 h100i's and one one a custom water loop.
Im seeing your posts about your systems in your sig that are working fine with zero issues with corsair link but have yet to see a post where you list in detail what hardware is involved in each setup, firmwares installed on each corsair link device.

Instead of showing gages and temperatures gauges, show the details tab that lists the firmwares so users can get a baseline of how your 4 systems work but theirs are having issues like http://i.imgur.com/hE1orPW.jpg

The majority of people I see complaining there Corsairlink kits do not work are users on Windows 8.x, I myself is in the boat of wanting to buy the new corsair cooling/LED kit they showed at Computex 2014 along with one of the new HXi series power supply but not with all these bugs in Corsair Link and no word on when a fix is coming or when the new product will be released.

Last edited by Technobeard; 07-26-2014 at 02:20 AM. Reason: the pic was too big so I changed it to a link
Reply With Quote


  #6  
Old 07-25-2014, 09:18 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 720639
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default

ive mentioned it before but of course the search feature is a pain
regardless of what i say im sure itll be questioned so ill post the device link tab

i cant get on my g620 right now,,my mom is studying to try to pass her dmv test
theres also fan curve vids in my sig
also on the 2600 for one cooling node i had to use a thermal for fan control,,other are off water temp...
anything else?
2600.3770k are win7

ill post or answer any questions you may have but first answer one for me

''why is it that i can get not 1 but 4 links working in win 7 and 8 not sometimes but every time?''

i know to not have things working correctly can understandably be very frustrating but were all using the same hardware and software
whats the deciding factor?
Attached Images
File Type: png link 3770k.png (502.9 KB, 225 views)
File Type: png link 2600.png (512.8 KB, 139 views)
File Type: png link 4930k.png (974.5 KB, 193 views)
__________________
My 4930k Air 540 Custom Loop Build Pics
http://s39.photobucket.com/user/wytn...?sort=3&page=1

Last edited by wytnyt; 07-25-2014 at 10:03 PM.
Reply With Quote


  #7  
Old 07-25-2014, 10:01 PM
sandstorm1 sandstorm1 is offline
Registered User
sandstorm1's PC Specs
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 272
POST ID # = 720643
sandstorm1 Reputation: 29
Default

is there 2 different commanders?

i see some that say commander 2
Reply With Quote


  #8  
Old 07-25-2014, 10:09 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 720645
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default


i just have noticed this also,i dont know..
__________________
My 4930k Air 540 Custom Loop Build Pics
http://s39.photobucket.com/user/wytn...?sort=3&page=1
Reply With Quote


  #9  
Old 07-25-2014, 10:10 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 720646
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default


i just have noticed this also,i dont know..

perhaps its a usb port designation,,all are the same...
__________________
My 4930k Air 540 Custom Loop Build Pics
http://s39.photobucket.com/user/wytn...?sort=3&page=1
Reply With Quote


  #10  
Old 07-26-2014, 12:05 AM
Specter's Avatar
Specter Specter is offline
Registered User
Specter's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 376
POST ID # = 720654
Specter Reputation: 22
Default

Quote:
Originally Posted by wytnyt View Post

i just have noticed this also,i dont know..

perhaps its a usb port designation,,all are the same...
I just noticed your units HXXi units have 1.0.5 Firmware meaning they were the early units and the firmware was never updated. Users buying units now are being shipped with firmware 1.0.7 which can cause a conflict with the cooling nodes and lighting nodes firmware and the ability to control.

IIRC users had to update their firmware of the lighting node and cooling node if they were using the HXXi coolers that shipped with firmware 1.0.7, but they needed the Commander unit in order to update the firmware .

Also if you have a physical Corsair Commander unit connected it may be the one controlling things. The HXXi units have their own Corsair Commander built in which might explain why your are seeing "Commander 2" in devices
Reply With Quote


  #11  
Old 07-26-2014, 12:33 AM
gotto gotto is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 137
POST ID # = 720657
gotto Reputation: 20
Default

a helpful hint is you can do a google search and enter the model number. since google is a persons best friend
Reply With Quote


  #12  
Old 07-26-2014, 02:22 AM
Technobeard's Avatar
Technobeard Technobeard is offline
Bearded Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,292
POST ID # = 720660
Technobeard Reputation: 68
Default

Please do NOT post links to sites like eBay as they are not allowed under the rules, thanks.
__________________
“Humor is reason gone mad.” - Groucho Marx
"I suggest a full frontal assault with automated laser monkeys, scalpel mines and acid." - Psychotic potato dwarf
"Do not meddle in the affairs of wizards, especially simian ones. They are not all that subtle." - Terry Pratchett
Reply With Quote


  #13  
Old 07-26-2014, 01:25 PM
wytnyt's Avatar
wytnyt wytnyt is offline
`~~`
wytnyt's PC Specs
 
Join Date: Jun 2012
Location: Roanoke, Virginia
Posts: 8,108
POST ID # = 720694
wytnyt wytnyt Reputation: 159
Send a message via ICQ to wytnyt Send a message via AIM to wytnyt Send a message via Yahoo to wytnyt Send a message via Skype™ to wytnyt
Default

Quote:
Originally Posted by Specter View Post

Also if you have a physical Corsair Commander unit connected it may be the one controlling things. The HXXi units have their own Corsair Commander built in which might explain why your are seeing "Commander 2" in devices
this doesnt explain the 4930 build which has no hydro
__________________
My 4930k Air 540 Custom Loop Build Pics
http://s39.photobucket.com/user/wytn...?sort=3&page=1
Reply With Quote


Reply

Tags
corsair link cooling kit, lighting node

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.