The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software > iCUE Profiles

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-25-2018, 02:17 PM
tacos4u tacos4u is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
POST ID # = 986907
tacos4u Reputation: 10
Question My mouse (Harpoon) is going to default profiles on boot

Hello, this is my first corsair product and also my first forum so sorry if this is on the wrong place or has been asked before
So my problem is that my corsair Harpoon mouse goes to the default profiles when the computer is booting and then goes to my custom one after the iCue device is opened
Is this a bug? or is that how it is supposed to function, because my razer keyboard saves its configuration even on boot.
Again this is my first post and I couldnt find another that was specifically for the mouse.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-07-2019, 06:23 PM
nsx4236 nsx4236 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 5
POST ID # = 996798
nsx4236 Reputation: 10
Default

No replies, aint that sweet :)

It's because your custom profile isn't loaded as a hardware profile.
If your device supports it, you can create a custom profile and save it to the on board memory. As far as I know it's impossible to copy/save an existing software profile to hardware memory, which is a shame.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.