The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software > CUE 1.x and 2.x RGB Profiles and Profile Discussions

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 05-27-2016, 07:22 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 854889
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by wishanigawud View Post
can anyone send me the profile thru email please? cant download thru the website /sadface
I would have actually sent it if you couldnt get it! I know the ads are annoying but im glad you got it:)


  #17  
Old 05-27-2016, 08:08 PM
beyoann beyoann is offline
Registered User
beyoann's PC Specs
 
Join Date: Nov 2015
Location: Thailand
Posts: 118
POST ID # = 855012
beyoann Reputation: 10
Default

krazykid. do you know if it s possible to show what current profile is active when switching

(like OSD things...)


  #18  
Old 05-28-2016, 08:13 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 855068
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by beyoann View Post
krazykid. do you know if it s possible to show what current profile is active when switching

(like OSD things...)
Like a display on the screen to show what is active?


  #19  
Old 05-29-2016, 07:56 AM
strawhatlad strawhatlad is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 26
POST ID # = 855284
strawhatlad Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
Like a display on the screen to show what is active?
im assuming he means for each of the hero modes.

it's kind of hard to tell which hero your on unless you're really familiar with all of them.

if itd be possible to show which hero u on when switching that'd be perrrrfeecttt


  #20  
Old 05-29-2016, 09:50 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 855292
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by strawhatlad View Post
im assuming he means for each of the hero modes.

it's kind of hard to tell which hero your on unless you're really familiar with all of them.

if itd be possible to show which hero u on when switching that'd be perrrrfeecttt
Well there is no way to do this inside of CUE, that would require third party software.


  #21  
Old 06-07-2016, 04:36 AM
Jaybonaut's Avatar
Jaybonaut Jaybonaut is offline
EnergyOne on Youtube
 
Join Date: May 2016
Posts: 42
POST ID # = 856889
Jaybonaut Reputation: 10
Default

Ok I just got my first Corsair keyboard yesterday. I downloaded this, hit 'Import' and can see all the heroes and understand the Pause/Break switches them...

...but I do not know how to save it so I can play with it. If I change focus off of the CUE software it instantly goes back to the rainbow mode even if I minimize the CUE software. How do I lock it to stay on my chosen Overwatch hero?


  #22  
Old 06-07-2016, 08:48 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 856927
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Click the little "hamburger tab" or 3 barred tab, next to the profile name, and press set as default profile.


1 members found this post helpful.
  #23  
Old 06-07-2016, 03:34 PM
Jaybonaut's Avatar
Jaybonaut Jaybonaut is offline
EnergyOne on Youtube
 
Join Date: May 2016
Posts: 42
POST ID # = 856977
Jaybonaut Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by krazykid View Post
Click the little "hamburger tab" or 3 barred tab, next to the profile name, and press set as default profile.
Does that eliminate the normal default profile? The one with the rainbow/rain/etc?

Sorry for being such a noob but I just got it yesterday.


  #24  
Old 06-07-2016, 04:14 PM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 856982
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by Jaybonaut View Post
Does that eliminate the normal default profile? The one with the rainbow/rain/etc?

Sorry for being such a noob but I just got it yesterday.
No it doesn't eliminate anything, your just setting if as default.


1 members found this post helpful.
  #25  
Old 06-07-2016, 11:23 PM
Jaybonaut's Avatar
Jaybonaut Jaybonaut is offline
EnergyOne on Youtube
 
Join Date: May 2016
Posts: 42
POST ID # = 857046
Jaybonaut Reputation: 10
Default

Thank you for your help.


  #26  
Old 06-08-2016, 10:06 AM
MartPwnS MartPwnS is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 7
POST ID # = 857110
MartPwnS Reputation: 10
Default

If only the dll i wrote did not get me banned we would have 100% compatible lighting without profiles directly from the razer sdk => corsair cue.

But until that nice work!


  #27  
Old 06-08-2016, 05:49 PM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 857179
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by MartPwnS View Post
If only the dll i wrote did not get me banned we would have 100% compatible lighting without profiles directly from the razer sdk => corsair cue.

But until that nice work!
It will be easier to make something like this once an API is out, which is what im planning to do.


  #28  
Old 06-14-2016, 12:21 AM
Solarian Solarian is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
POST ID # = 857940
Solarian Reputation: 10
Default

These profiles are great, thanks for all the work you did on these. Absolutely fantastic


  #29  
Old 06-14-2016, 09:23 AM
krazykid's Avatar
krazykid krazykid is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Jose, California
Posts: 2,928
POST ID # = 858033
krazykid Reputation: 59
Send a message via Skype™ to krazykid
Default

Quote:
Originally Posted by Solarian View Post
These profiles are great, thanks for all the work you did on these. Absolutely fantastic
Thank you!!:D


  #30  
Old 06-17-2016, 03:52 PM
Kretin Kretin is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 1
POST ID # = 858524
Kretin Reputation: 10
Default

will this change automatically when you select different heroes in game?

or is there something else I need to do after I import the profile?

Brand new strafe rgb here


 

Tags
alex krastev, all rgb keyboards, krazykid, overwatch

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.