The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2019, 08:22 AM
d0bby d0bby is offline
Registered User
d0bby's PC Specs
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
POST ID # = 1023794
d0bby Reputation: 10
Default H100i RGB Platinum SE - Wrong Temps in iCue ?

Hello Guys,
I got my H100i yesterday.

So my Problem is that iCue shows a temp of 27°C while CoreTemp is showing 37°C. Also when I hit 85°C in CoreTemp, iCue is only showing 33°C.

In case of this problem, my Fans dont increase the RPM.

How can i fix that ?
Reply With Quote


  #2  
Old 11-13-2019, 11:02 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,796
POST ID # = 1023810
DevBiker Reputation: 88
Default

One is showing the temperature of the CPU. The other is showing the temperature of the coolant. There's nothing to fix.
Fan RPM should be based on coolant temperature.
See the AIO FAQ Linked in my signature.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.