The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2020, 08:01 PM
EXCL EXCL is offline
Registered User
EXCL's PC Specs
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 2
POST ID # = 1048999
EXCL Reputation: 10
Default Lighting Node Pro detected but no Lights

Hi, I recently purchased a Lighting Node Pro and RGB Fan Hub with 2x SP120 Pro fans - and connected everything in order and as per the instructions.

I've installed the iCue software and the LNP is being picked up. I configured it to reflect the setup but I'm not getting any lights turning on at all (nor have they ever turned on). I've tried combinations to see if it was the fan hub/strips; and tried plugging one light strip in at a time.

I'm at a loss and not sure what else I can try, before sending it back for replacement?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2020, 10:38 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,765
POST ID # = 1049004
DevBiker Reputation: 94
Default

Are the fans in ports 1 and 2?
Have you tried switching the fans?
Did you make sure that the Fan Hub is connected to SATA power?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
  #3  
Old 06-04-2020, 10:56 PM
EXCL EXCL is offline
Registered User
EXCL's PC Specs
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 2
POST ID # = 1049336
EXCL Reputation: 10
Default

Thanks, yes I've connected both to SATA power and also tried a separate SATA power cable to double check. Fans are connected in ports 1 and 2. Tried connecting only 1 (in port 1), then tried the other to no effect.

I've disconnected the fan hub also, but the LNP doesn't light up the strips either (i've tried strips individually to no effect).

Out of curiosity, is the fan hub supposed to show up in the iCue software as a listed device?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-04-2020, 11:14 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,765
POST ID # = 1049341
DevBiker Reputation: 94
Default

The Fan Hub won't show up in iCUE.
And you've set the configuration for the devices in Lighting Setup? You do have to tell iCUE what is on the channel.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.