The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-05-2020, 01:42 AM
NestorS NestorS is offline
Registered User
NestorS's PC Specs
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 4
POST ID # = 1033919
NestorS Reputation: 10
Default Major ICue Failure - LL120 RGB

Hey Folks,

I'm having some serious issues right now.

It seems like 5 of my LL120 RGB Fans have stopped working in some capacity.
1 has fully stopped responding to ICUE rgb commands, 2 have started to flicker a different color under the default profile. 2 more on my H150i AIO are also having flickering issues and sometimes choose to only shine on the left side only.

I have tried re-installing ICUE, force updating all firmware, Removing Commander Pro, Testing Spare LED Hub, Testing Spare RGB Fan hub.

Any help or suggestions would be much appreciated.

I currently also have a support ticket open #2001016436.

Best,
Nestor
Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2020, 01:52 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,762
POST ID # = 1033923
DevBiker Reputation: 94
Default

I'd guess that it's a bad fan.
One bad fan can take out the entire chain. They daisy chain the signal one to the next.
Remove either the first fan that's misbehaving OR the one right before it. Yes ... a fan can light up perfectly but not send the signal correctly and cause issues.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
Reply

Tags
commander pro, issues, led, ll120, node

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.