The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #106  
Old 02-07-2018, 11:21 AM
gnewtzie gnewtzie is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 3
POST ID # = 939563
gnewtzie Reputation: 10
Thumbs down Leaking Handles Constantly

The new CorsairLink4.Service.exe leaks handles like crazy.... was up to 2.7 million over a day.
Attached Images
File Type: png link.PNG (5.9 KB, 198 views)


  #107  
Old 02-07-2018, 11:57 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,155
POST ID # = 939571
DevBiker Reputation: 94
Default

Quote:
Originally Posted by gnewtzie View Post
The new CorsairLink4.Service.exe leaks handles like crazy.... was up to 2.7 million over a day.
Yup, Corsair is aware of this and working on a fix.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks



  #108  
Old 02-11-2018, 02:32 AM
gamingking3 gamingking3 is offline
Registered User
gamingking3's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 52
POST ID # = 940079
gamingking3 Reputation: 10
Default

can someone help me i have the ML 140MM fan and it has 2 wires but the led wouldnt fit my corsair commander pro it has a 4 pin the LED on the commander is a 3 pin


  #109  
Old 02-11-2018, 02:47 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,155
POST ID # = 940080
DevBiker Reputation: 94
Default

Quote:
Originally Posted by gamingking3 View Post
can someone help me i have the ML 140MM fan and it has 2 wires but the led wouldnt fit my corsair commander pro it has a 4 pin the LED on the commander is a 3 pin
You need the RGB Fan Hub. See the FAQ link in my signature.

You can get the Fan Hub in the multipacks of the ML fans.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks



  #110  
Old 02-13-2018, 09:35 PM
Technobeard's Avatar
Technobeard Technobeard is offline
Bearded Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,298
POST ID # = 940451
Technobeard Reputation: 68
Default

Thanks for your comments everyone. Link v4.9.5.25 has been released.

The new discussion thread is located here: http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=174823

This thread is now closed.
__________________
“Humor is reason gone mad.” - Groucho Marx
"I suggest a full frontal assault with automated laser monkeys, scalpel mines and acid." - Psychotic potato dwarf
"Do not meddle in the affairs of wizards, especially simian ones. They are not all that subtle." - Terry Pratchett


Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.