The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 07-30-2017, 02:13 AM
takitezsdc takitezsdc is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 3
POST ID # = 913910
takitezsdc Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Ingvarr100th View Post
Hi!

Corsair link v4.8.0.82
Win 10 x64 ver. 1073

It seems that H115i drivers are not signed.

Windows throws me 52 code in device manager. Running Win10 without driver signature checking temporary solves the problem.

EDIT
After downgrade to 4.7.0.77 everything is fine!
DITTO here I am having the same issues with driver not being digitally singed, and my AXI1500 PSU is allowing boot up but then 3-4 min into windows 10 after boot, it instantly shuts down. But when i revert back to the previous build, all the problems seem to go away. OTHER then my mutil rail / single rail issue.

Have any of you tried to click the mutil rail to single rail then back to mulit rail? When i do that, it instantly shuts down my computer.........NOT GOOD . This is my 3 RMA of this PSU. AND THE LAST product I will buy from Corsair.

I have bought 4 sets (3) Corsair LED RGB HD fans only to have to RMA 3 sets..yes 9 fans due to the LED lights not coming on out of the box. I have had 3 of the HI100 CPU pumps fail on me over the past 18 months. Someone at Corsairs product quality assurance team has totally dropped the ball


  #32  
Old 07-30-2017, 02:14 AM
justevanus justevanus is offline
Registered User
justevanus's PC Specs
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 18
POST ID # = 913911
justevanus Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by red-ray View Post
Your H100iV2 pump is way too slow and the fan speed is 0 RPM.

I suspect you need to set the CPU_FAN header to PWM mode in the BIOS so the H100iV2 get's the constant +12 volts that it needs.
thanks for the advice.. maybe it is because of the H100v2 fan and pump mode that i set
Attached Images
File Type: png fan mode.png (462.6 KB, 113 views)
File Type: png pump mode.png (463.6 KB, 162 views)


  #33  
Old 07-30-2017, 03:01 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 913914
red-ray Reputation: 81
Arrow Post the BIOS CPU_FAN header setup screen shot

Quote:
Originally Posted by justevanus View Post
maybe it is because of the H100v2 fan and pump mode that i set
No, but what is reported is better, however the pump speed seems to be meandering.

Can you post the BIOS CPU_FAN header setup screen shot so I can check how it's configured?


  #34  
Old 07-30-2017, 05:25 AM
justevanus justevanus is offline
Registered User
justevanus's PC Specs
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 18
POST ID # = 913927
justevanus Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by red-ray View Post
No, but what is reported is better, however the pump speed seems to be meandering.

Can you post the BIOS CPU_FAN header setup screen shot so I can check how it's configured?
as you requested..

oh yes and please ask the corsair forum to revise the corsair link compatibility with B250 and H270 chipset for vengeance RGB DIMM module
Attached Images
File Type: jpg P_20170730_161016_1_p.jpg (414.0 KB, 150 views)
File Type: jpg P_20170730_161028_1_p.jpg (418.2 KB, 146 views)

Last edited by justevanus; 07-30-2017 at 05:29 AM.


  #35  
Old 07-30-2017, 05:45 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 913928
red-ray Reputation: 81
Thumbs up BIOS looks to be correct

Quote:
Originally Posted by justevanus View Post
  1. as you requested..
  2. oh yes and please ask the corsair forum to revise the corsair link compatibility with B250 and H270 chipset for vengeance RGB DIMM module
  1. Good the BIOS now looks to be setup to use PWM. I guess you no longer see a fan speed of zero RPM, is this the situation?
  2. I expect B250 + H270 should work in CL4.8.0.82 and that you should ask for clarification via https://support.corsair.com/.
  3. SIV 5.22 Beta-11 and later should be able to control the LEDs of RGB LED DIMMs on B250 + H270 systems and looking at http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=914685 you can see it did work on a B250 .

Last edited by red-ray; 08-05-2017 at 11:15 AM. Reason: SIV 5.22 Beta-11 woked on a B250 !


  #36  
Old 07-30-2017, 07:46 AM
justevanus justevanus is offline
Registered User
justevanus's PC Specs
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 18
POST ID # = 913932
justevanus Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by red-ray View Post
  1. Good the BIOS now looks to be setup to use PWM. I guess you no longer see a fan speed of zero RPM, is this the situation?
  2. I expect B250 + H270 should work in CL4.8.0.82 and that you should ask for clarification via https://support.corsair.com/.
if B250 can work in the first place, i dont need to speed another $310 for Z270 board

i've open ticket to them to clarify their previous statement in 17th july 2017 qnd have not receive any feedback up until now.


  #37  
Old 08-02-2017, 04:22 AM
skizott skizott is offline
Registered User
skizott's PC Specs
 
Join Date: Mar 2017
Location: Austin, TX
Posts: 14
POST ID # = 914265
skizott Reputation: 10
Default Memory Leak - .NET Finalizer Queue

Version of your Link software: v4.8.0.82
What version of Windows you're using: Win10, 1703, x64 Pro
Running CL as Admin since running as normal shows magical, non-existent fans and temp probes
Memory usage continues to increase
DebugDiag shows over 20,000 objects in the finalizer queue
Eventually crashes dies to System.OutOfMemoryException
I'd go through windbg and sos but I do not think it is my job to debug your program
Seems as though there are objects that have been created (native?) that cannot be or written in a way that prevents them from being GC and just sit around in limbo without explicit deconstructors.
The VC runtime is using a lot of memory; > 1.7GB. My "guess" is/are the DLLs you reference or wrap are not being handled properly.
I'm rather certain this will not help, be acknowledged, addressed, or even thought about. Corsair just doesn't care. "'Are they still buying products?' 'Yes.' 'Then, f*** 'em!' Don't fix it until it's an issue [AKA 'sales drop']!'"


1 members found this post helpful.
  #38  
Old 08-02-2017, 05:39 AM
ranny0509 ranny0509 is offline
Registered User
ranny0509's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 13
POST ID # = 914274
ranny0509 Reputation: 10
Default

im using windows 10 pro 64 bit corsair h100i v2 not showing on Corsair link and device manager http://imgur.com/a/R7xdu
Attached Images
File Type: bmp 989.bmp (4.12 MB, 114 views)

Last edited by ranny0509; 08-02-2017 at 05:43 AM.


  #39  
Old 08-02-2017, 01:17 PM
ghilly ghilly is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
POST ID # = 914324
ghilly Reputation: 10
Default

Hi H100i V2 no longer works due to driver being unsigned on Win 10 x64 switching off driver signing works but this is not a solution and puts users systems at risk - fix your garbage software!!!

I can assure you this is the last AIO i purchase from Corsair

I'm assuming we are looking at months/years to fix this ?

I mean really unsigned drivers


  #40  
Old 08-02-2017, 01:33 PM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 914326
red-ray Reputation: 81
Idea Try the older drivers

Quote:
Originally Posted by ghilly View Post
I'm assuming we are looking at months/years to fix this ?
Try the older drivers I attached to http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=856104


  #41  
Old 08-02-2017, 11:44 PM
switchblade switchblade is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 9
POST ID # = 914380
switchblade Reputation: 10
Default

that sucks and it also sucks that they don't even chime in here and see this is urgent, and take action. Unless this is fixed asap, I will never buy another Corsair product.


1 members found this post helpful.
  #42  
Old 08-03-2017, 08:01 AM
snapper69 snapper69 is offline
Registered User
snapper69's PC Specs
 
Join Date: Mar 2014
Location: Shropshire, England
Posts: 1,771
POST ID # = 914405
snapper69 Reputation: 32
Default

I downgraded Link to 4.6.0.86, which, to be honest, didn't cure my problem (Link kept speeding up my fans for no reason, clicking on my profile set it back to normal) but last night it turned the LED on my H110i GT from blue to red and ramped the fans up to quite a loud level. I checked the coolant and cpu temps but they were all below 30 degrees. I had to click the profile button several times to reset the fans, but the led stayed red and I was unable to change it. I then noticed that Link had updated itself to 4.8.0.82. I restarted Link, but when I did it didn't detect my cooler, nor my Commander Mini, nor any fans attached to them.


  #43  
Old 08-03-2017, 01:02 PM
Mark_K Mark_K is offline
Registered User
Mark_K's PC Specs
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 99
POST ID # = 914443
Mark_K Reputation: 14
Default

Be careful when saying disparaging thing about this company as they may delete or lock your posts.


  #44  
Old 08-05-2017, 10:13 AM
ljvankuiken ljvankuiken is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
POST ID # = 914681
ljvankuiken Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by switchblade View Post
Is anyone else having this issue where you login under a regular non admin account and the app won't start?
Yes. and had to downgrade back to 4.6 to resolve issue. Please fix.


1 members found this post helpful.
  #45  
Old 08-08-2017, 02:54 AM
TheLastTest TheLastTest is offline
Registered User
TheLastTest's PC Specs
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 1
POST ID # = 915063
TheLastTest Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Ingvarr100th View Post
Hi!

Corsair link v4.8.0.82
Win 10 x64 ver. 1073

It seems that H115i drivers are not signed.

Windows throws me 52 code in device manager. Running Win10 without driver signature checking temporary solves the problem.

EDIT
After downgrade to 4.7.0.77 everything is fine!

Looks like the H100 GTX drivers are in the same boat, though the rollback to 4.7.0.77 restored it as well.

Might want to check into the Win 10 drivers for x64.


Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.