The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-12-2019, 02:58 PM
tarinath tarinath is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
POST ID # = 1007795
tarinath Reputation: 10
Default Void Pro Wireless RGB with iCue not working with Windows 10 1903

There is an issue with Windows 10 1903 and the latest iCue software and the Void Pro Wireless RGB headset.

With no software installed, my headset works with 1903. WHen i installed iCue 3.16.56, it stops working altogether.

iCue shows everything properly with the headset, as does device manager.

However, no sound will work with the headset. My music player gives an error that no sound card can be found.

It works fine in Windows 7, 8.1 and Windows 10 up through 1809.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-13-2019, 05:35 PM
h4d3z h4d3z is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 16
POST ID # = 1007906
h4d3z Reputation: 10
Default

Having the same problem,
this is a ridiculous to have since the update has been out for some time.
I tested my speakers and an old headset and they work just fine.
When i uninstall the sound comes back.
Pls update the iCue software

Last edited by h4d3z; 06-14-2019 at 05:42 AM.
Reply With Quote


  #3  
Old 06-14-2019, 05:51 PM
Krokarn Krokarn is offline
Registered User
Krokarn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Location: Sweden
Posts: 207
POST ID # = 1008002
Krokarn Reputation: 10
Default

I have none of this issues, my works as Before the upgrade of Windows. So it cant be iCUE thats is wrong.
Reply With Quote


  #4  
Old 06-15-2019, 04:58 AM
h4d3z h4d3z is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 16
POST ID # = 1008043
h4d3z Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Krokarn View Post
I have none of this issues, my works as Before the upgrade of Windows. So it cant be iCUE thats is wrong.
Yeah it can be, i dont think you have the same hardware or drivers that i have, so it can still be ICue not supporting some other hard or software
Plus ofcourse not everybody has the same bugs that someone else has

Last edited by h4d3z; 06-15-2019 at 06:26 AM.
Reply With Quote


  #5  
Old 06-15-2019, 04:18 PM
Krokarn Krokarn is offline
Registered User
Krokarn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Location: Sweden
Posts: 207
POST ID # = 1008098
Krokarn Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by h4d3z View Post
Yeah it can be, i dont think you have the same hardware or drivers that i have, so it can still be ICue not supporting some other hard or software
Plus ofcourse not everybody has the same bugs that someone else has
I cant see what hard or sofware you have because you dont have your specs avaible, i have 12(did not count the case) Corsair products that works fine in iCUE before the Windows update and after the update.
Reply With Quote


  #6  
Old 06-15-2019, 04:41 PM
h4d3z h4d3z is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 16
POST ID # = 1008102
h4d3z Reputation: 10
Default

That doesnt change a thing, not all people have the same bugs/problems with the iCue or for that case any other software butr that does not mean that there is no problem with the iCue software in combination with the 1903 update.
Reply With Quote


  #7  
Old 06-15-2019, 04:43 PM
Hank555 Hank555 is offline
BetaTesta
Hank555's PC Specs
 
Join Date: Jun 2019
Location: Northeast USA
Posts: 6
POST ID # = 1008103
Hank555 Reputation: 10
Default

Look for the 3.14.104 icue software online and install that instead of 3.16 and it should work. Make sure you fully uninstall 3.16 and restart your computer before you install 3.14 . 3.16 icue made my computer stay stuck in a will not boot to windows loop and had to uninstall it. I tried manual installation of 3.16 and it had no sound for me as well. I don't have any problems that i notice with 3.14 .
Reply With Quote


  #8  
Old 06-15-2019, 04:48 PM
h4d3z h4d3z is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 16
POST ID # = 1008104
h4d3z Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Hank555 View Post
Look for the 3.14.104 icue software online and install that instead of 3.16 and it should work. Make sure you fully uninstall 3.16 and restart your computer before you install 3.14 . 3.16 icue made my computer stay stuck in a will not boot to windows loop and had to uninstall it. I tried manual installation of 3.16 and it had no sound for me as well. I don't have any problems that i notice with 3.14 .
Thanks for the tip, gonna try now
wish me luck

Nope same problem, everytime i install iCue it screws it up (or the drivers that iCue installs)
also tried 3.9.93 but as soon as it installs the driver the sound is gone

Last edited by h4d3z; 06-15-2019 at 05:05 PM.
Reply With Quote


  #9  
Old 06-26-2019, 04:11 PM
h4d3z h4d3z is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 16
POST ID # = 1009405
h4d3z Reputation: 10
Default

The new software update worked for me
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.