The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-22-2017, 03:17 PM
starkinho starkinho is offline
Registered User
starkinho's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 3
POST ID # = 912909
starkinho Reputation: 10
Default Immense amounts of lag using the Corsair Void 7.1 USB

Hello, I recently bought the Corsair Void 7.1 USB version and everything was fine until I installed the CUE software. For starters, the windows wasn't detecting the headset, so I had to install and older version of the CUE, and then the windows detected the headset and everything was again working perfectly except for when I try to play any games using this headset, my fps goes to 20~30 and if I unplug and plug the headset again, my fps goes back to ~120.
What should I do?


P.S: I've tried the newer version of the software and the windows now detects the headset, but I can't record my audio using that software version.
Reply With Quote


 

Tags
cue, lag, problem, software, void

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.