The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2017, 07:09 AM
Rakoan Rakoan is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
POST ID # = 932651
Rakoan Reputation: 10
Default Missing Mouse Events in CUE???

I updated my CUE a few weeks ago, and have not had a need for an auto click Macro, but recently invested in a game where they do not mind if you use one. Did they remove it from the software, because I cannot find it for the life of me now....


  #2  
Old 12-28-2017, 07:36 AM
Rakoan Rakoan is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
POST ID # = 932654
Rakoan Reputation: 10
Default

Apparently you cant have mouse events on hardware profiles.....

Why?


  #3  
Old 01-03-2018, 05:11 AM
Comet ☄'s Avatar
Comet ☄ Comet ☄ is offline
Witch
Comet ☄'s PC Specs
 
Join Date: Feb 2016
Location: San Francisco Bay Area, California
Posts: 875
POST ID # = 933496
Comet ☄ Reputation: 10
Send a message via Yahoo to Comet ☄
Default

My mouse HW profile supports mouse events, as expected.

If you want your KEYBOARD to act like a mouse without having CUE or somehting on the OS prepared to do this conversion, how do you imagine that a USB keyboard device is, without such software, supposed to do that in firmware, given that the USB device protocol specification says that a keyboard should only ever send keyboard events, and Corsair's devices must past compatibility checks against the specification. Sending special USB events which the CUE software can interpret and then tell the OS that a mouse event should be emulated cannot be done just from a keyboard.


  #4  
Old 01-04-2018, 02:53 PM
Saucermote Saucermote is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 24
POST ID # = 933728
Saucermote Reputation: 10
Default

I set something up for this in one of my games pretty simply and just put it on toggle on one of the side keys on the mouse.

Here is a quick snapshot:



  #5  
Old 01-04-2018, 03:51 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 904
POST ID # = 933742
hastegag Reputation: 20
Default

Quote:
Originally Posted by Saucermote View Post
I set something up for this in one of my games pretty simply and just put it on toggle on one of the side keys on the mouse.

Here is a quick snapshot:

Quote:
Apparently you cant have mouse events on hardware profiles.....
That works for sure, but I think OPs beef was the hardware profile on the device (assuming keyboard) was not letting him save mouse movements which i believe comet addressed.

I'm not sure what the limitations are or not as my board only has lighting and M1 through 3 (which i have remapped and don't use their hardware functionality so its hard for me to test). I also think each of my mice just support dpi performance and lighting memory, but i'm not certain.


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.