The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-06-2019, 09:09 PM
ZenSilence ZenSilence is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
POST ID # = 1020483
ZenSilence Reputation: 10
Default iCUE wont start, and wont detect devices

iCUE is unusable, I've been having this issue for weeks. At first it stopped detecting my headphones and then it stopped detecting my keyboard, I tried updating it to the latest version and now it wont even start. And my headphone stop working once the app is installed. At this point I have over $100 of peripherals. I can't fully utilized.

Solutions?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-06-2019, 09:24 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,876
POST ID # = 1020484
DevBiker Reputation: 88
Default

I'd start with clearing out your profiles - they are in %AppData%\Corsair\CUE. I recommend backing up that folder before deleting it.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
  #3  
Old 10-07-2019, 11:25 AM
ZenSilence ZenSilence is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
POST ID # = 1020561
ZenSilence Reputation: 10
Default

So, what I've had to do so far is completely unintall the app just maintain basic functionality. I did go through and delete the app data. And after going through the numerous reboot loops, I'm here now trying to figure out why I have products I can't fully use. So is there a solution? No tech support? Is the solution for me - to never use/purchase Corsair products again? Because I won't...
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2019, 12:20 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,876
POST ID # = 1020568
DevBiker Reputation: 88
Default

First, Corsair does have tech support - this isn't it. You can get started with the "Support Ticket System" that's right at the top of the page. This is a user forum where users try to help each other.

If you'd like additional help, there's a few around here that are happy to help. But we need a bit more information from you - you can start with filling out your system details. Also, are you using any other monitoring tools?

If you just want to vent and complain, that's cool too. I get your frustration. But it won't get anything working for you.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
Reply

Tags
icue, icue error corsair, icue no device found, icue not detecting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.