The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2019, 08:39 AM
btr999 btr999 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
POST ID # = 998895
btr999 Reputation: 10
Default Keystroke not working after upgrading to 3.13.94

I binded the media control buttons to record and take screenshot. After upgrading to 3.13.94, the keystroke binding doesn't work anymore. Firmware is updated. Did a clean reinstallation. None works.
Any idea?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-29-2019, 06:37 PM
Corsair Calico Jack's Avatar
Corsair Calico Jack Corsair Calico Jack is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 578
POST ID # = 999480
Corsair Calico Jack Reputation: 10
Default

Does it work when assigned to a different key? Like, say the A key?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-30-2019, 09:39 PM
GaylordButts GaylordButts is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
POST ID # = 999610
GaylordButts Reputation: 10
Default

I'm having the same issue, none of the keys on my Scimitar Pro RGB work when set to do keyboard operations. No modifier keys, keystrokes, or macros work. DPI adjust options (DPI up, down, switch, "sniper") in Remap > Mouse all DO work. As do profile switch options, and the Actions > Text option to paste blocks of text also works. Any of those work as usual when mapped to any key, but if you switch that same key to a keyboard action you get nothing. Just happened since the update.

I've done all this testing after closing all other applications on my PC, including cleaning out the system tray of stragglers. Issue persists through multiple restarts. Windows 10 x64 fully up to date.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-30-2019, 09:58 PM
GaylordButts GaylordButts is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
POST ID # = 999612
GaylordButts Reputation: 10
Default

While I thought my iCue version was up to date, reading through the patch notes thread for 3.13.94 it seems that it isn't properly showing people the 3.14.100 update, apparently released back on the 25th and available from the Corsair downloads page here: https://www.corsair.com/eu/en/downloads

Updating to 3.14.100 has fixed this issue for me.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-02-2019, 04:17 PM
Corsair Calico Jack's Avatar
Corsair Calico Jack Corsair Calico Jack is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 578
POST ID # = 999986
Corsair Calico Jack Reputation: 10
Default

@btr999

Which software version are you using? Have you tried 3.14?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.