The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2018, 09:21 PM
schmonyon schmonyon is offline
Registered User
schmonyon's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
POST ID # = 947014
schmonyon Reputation: 10
Default Another Cue Freezing Thread

Hey all,

I got myself a k70 lux, glaive and a set of void pros.

I tried installing cue but it froze the pc at 59% and now it only gets to 5%. I thought i had found a possible fix from another thread by installing it on another computer and copying the files to Program files on my gaming rig. That only works with the VOIDs unplugged from my computer, as soon as i plug them in, the k70 and glaive leds turn off and caused cue to crash.

I read in another thread on here that unplugging the optical drive can allow you to install it, which is what i did, even though it wouldnt install, the cue i transferred from another computer works completely fine until the plug the optical drive in.

so basically if i want to game at night with the leds on i cant use the VOIDs which is frustrating

Not really sure whats going on??
Reply With Quote


  #2  
Old 03-27-2018, 10:03 PM
xMacias xMacias is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 279
POST ID # = 947028
xMacias Reputation: 20
Default

So did you ever try installing it on your gaming pc? Also is this iCUE that you're trying to install? You could try clearing your AppData Corsair files before installing again.
Reply With Quote


  #3  
Old 03-27-2018, 11:22 PM
schmonyon schmonyon is offline
Registered User
schmonyon's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 2
POST ID # = 947047
schmonyon Reputation: 10
Default

i should said what version, its Cue 2.24.35.

It didnt "install" on my gaming pc, i installed it on my laptop and copied the files over to my gaming pc and that seemed to work but only under certain conditions.

I will give that a go

*edit* I just tried clearing my appdata for corsair, reinstalled and it go to 59% before the computer froze. tried icue and that got 46% before the computer froze.

Last edited by schmonyon; 03-27-2018 at 11:44 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.