The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2018, 05:02 PM
IronKnight IronKnight is offline
Registered User
IronKnight's PC Specs
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
POST ID # = 964186
IronKnight Reputation: 10
Thumbs up Improving iCUE - Fan Speed option in tray icon

Hi corsair team
Can you please add option to change fan speed in iCUE tray icon, like you had in 'Corsair Link'? I think that's a really usefull option, because it saves us a lot of time. Now we have to open iCUE then go to colling, and then performance, and then select the desired fan and pump speed. I think that a lot of users will benefit from this option. Or at least add that option in iCUE Space. I hope that you'll implement this in some of your next updates.

Keep up the good work
Best regards
Reply With Quote
  #2  
Old 07-18-2018, 05:29 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,450
POST ID # = 964191
Corsair James Reputation: 75
Default

Thanks for the feedback. I'll evaluate this.
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2018, 03:36 AM
ethanmmg ethanmmg is offline
Registered User
ethanmmg's PC Specs
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 1
POST ID # = 977732
ethanmmg Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by IronKnight View Post
Hi corsair team
Can you please add option to change fan speed in iCUE tray icon, like you had in 'Corsair Link'? I think that's a really usefull option, because it saves us a lot of time. Now we have to open iCUE then go to colling, and then performance, and then select the desired fan and pump speed. I think that a lot of users will benefit from this option. Or at least add that option in iCUE Space. I hope that you'll implement this in some of your next updates.

Keep up the good work
Best regards
I would just like to second this. It would be a really useful thing to have in the system tray, or even in the iCUE Space.

And add the pump speed option as well if you can.

Last edited by ethanmmg; 10-24-2018 at 03:47 AM. Reason: pump speed
Reply With Quote
  #4  
Old 10-25-2018, 01:53 PM
Renji Renji is offline
Registered User
Renji's PC Specs
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 5
POST ID # = 977857
Renji Reputation: 10
Default

On Corsair LINK we can change of profile from tray icon and it is a good solution.

+1 for this feature.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-25-2018, 11:08 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,505
POST ID # = 977925
DevBiker Reputation: 88
Default

Quote:
Originally Posted by Renji View Post
On Corsair LINK we can change of profile from tray icon and it is a good solution.

+1 for this feature.
That's a good solution if you don't have a lot of profiles. Also, iCue has folders for profiles that Link didn't have.

I think what would be better here would be an option to make specific profiles available on the tray icon as a single click.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.