The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Systems > CORSAIR ONE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-17-2018, 06:11 PM
John2080 John2080 is offline
Registered User
John2080's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 3
POST ID # = 973169
John2080 Reputation: 10
Exclamation Corsair One Pro randomly rebooting.

Hello! I'm looking for help!
Unit restarts itself randomly. It happens straight after the system starts, or in the game. Picture freezes, I hear a rattling sound from my speakers - restart.
The system can reboot a couple of times and then everything is fine. So, I never know when it gonna hit me next time.
GPU temps are good, CPU it's quite hot around 80'C under pressure and 47 in idle.

I have purchased this version:
https://www.scan.co.uk/products/cors...4-8gb-gtx-1080

All drivers are updated + windows updates.

The problem persists even after a fresh instal: Windows + all drivers.

I can provide some log files or screenshots if necessary.

Thanks!
Attached Images
File Type: jpg System history 1.jpg (285.7 KB, 111 views)
File Type: jpg System history 2.jpg (217.5 KB, 102 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 09-17-2018, 07:04 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 564
POST ID # = 973173
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by John2080 View Post
Hello! I'm looking for help!
Unit restarts itself randomly. It happens straight after the system starts, or in the game. Picture freezes, I hear a rattling sound from my speakers - restart.
The system can reboot a couple of times and then everything is fine. So, I never know when it gonna hit me next time.
GPU temps are good, CPU it's quite hot around 80'C under pressure and 47 in idle.

I have purchased this version:
https://www.scan.co.uk/products/cors...4-8gb-gtx-1080

All drivers are updated + windows updates.

The problem persists even after a fresh instal: Windows + all drivers.

I can provide some log files or screenshots if necessary.

Thanks!

Sounds like a unit with the ribbon cable issue. If you haven't already done so, please create a ticket on our support site.
Reply With Quote


  #3  
Old 09-18-2018, 06:58 AM
John2080 John2080 is offline
Registered User
John2080's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 3
POST ID # = 973228
John2080 Reputation: 10
Default

Thanks for the reply! I most certainly will create a ticket.

System crashed a few more times, here is the log: (see attached picture). Video driver just crashed and I saw this error before
Attached Images
File Type: png System crash 1.png (65.7 KB, 116 views)
Reply With Quote


  #4  
Old 09-18-2018, 01:33 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 564
POST ID # = 973273
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

Can you PM me you ticket number?
Reply With Quote


  #5  
Old 09-20-2018, 04:48 AM
John2080 John2080 is offline
Registered User
John2080's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 3
POST ID # = 973513
John2080 Reputation: 10
Default

782272

They told me to reset CMOS. I did it and now PC won't boot at all.
Reply With Quote


  #6  
Old 09-24-2018, 12:52 AM
noops noops is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 4
POST ID # = 973956
noops Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by John2080 View Post
782272

They told me to reset CMOS. I did it and now PC won't boot at all.

Mine is freezing and rebooting itself as well within the first hour of operation then seems to be fine after that.

Any ideas?
Reply With Quote


  #7  
Old 09-25-2018, 12:29 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 857
POST ID # = 974138
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Quote:
Originally Posted by noops View Post
Mine is freezing and rebooting itself as well within the first hour of operation then seems to be fine after that.

Any ideas?
Hi noops, sorry you're having these issues. If you've already tried clearing CMOS as well, definitely put in a ticket with support so that they can help you further with the unit.

http://support.corsair.com
Reply With Quote


  #8  
Old 03-05-2019, 04:01 PM
jopa00 jopa00 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 4
POST ID # = 996508
jopa00 Reputation: 10
Default

Same issue here. from On every Cold start pc hangs / restarts a couple of times. when this procedure is done it is working fine for ververal hours until next Cold start. What ribbin cable can be faulty? Reinstalled pc couple of times but same issue. Please PM Picture if what ribbon Cable.

Last edited by jopa00; 03-05-2019 at 04:04 PM.
Reply With Quote


  #9  
Old 03-05-2019, 05:32 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 564
POST ID # = 996527
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by jopa00 View Post
Same issue here. from On every Cold start pc hangs / restarts a couple of times. when this procedure is done it is working fine for ververal hours until next Cold start. What ribbin cable can be faulty? Reinstalled pc couple of times but same issue. Please PM Picture if what ribbon Cable.
Please create a ticket on our RMA site so we may further assist you. Thank you.
Reply With Quote


  #10  
Old 03-08-2019, 12:06 AM
Some1Else Some1Else is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 12
POST ID # = 996830
Some1Else Reputation: 10
Default

OP - that's what I was experiencing. It degraded to the point that it would only work on a fresh install, almost any reboot - could not get into the system.

Corsair Support provided a replacement, but in my case - the replacement is a refurb and it's clear why it is such.
Reply With Quote


  #11  
Old 03-10-2019, 04:35 PM
jopa00 jopa00 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 4
POST ID # = 997145
jopa00 Reputation: 10
Default

Yes i can do or please send me info of what Cable that needs to be replaced thanks.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.