The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2018, 11:31 AM
popovitis popovitis is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
POST ID # = 941921
popovitis Reputation: 10
Default HX1000i Random Reboot

Hello,
I have the XH1000i psu and build a rig with 5 gpus and Ashrock 81 BTC v2 MB.
Initially I had some random restarts when 4 or more gpus were loaded but that was on 800 or less watt. It would happen after some time like 30 mins. I tried to remove gpus one-by-one just to see if there was a problem on a particular gpu but it seems it was not. Yesterday thing s got wors as I had this random reboot even at low loads (e.g. 200w) e.g. installing drivers and even when entering bios!!! I took all cables off and put them back but still same problem. Last night I replaced the HX1000i with TX850M and everything is working fine since then. Note that now the rig is working on around 600W with 4 gpus.

What can be the problem?
Reply With Quote


  #2  
Old 02-23-2018, 03:11 PM
Corsair Hotpot's Avatar
Corsair Hotpot Corsair Hotpot is offline
Corsair Employee
Corsair Hotpot's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 397
POST ID # = 941958
Corsair Hotpot Reputation: 10
Default

Hi,

This sounds like a voltage issue with the HX1000i. I recommend you create a ticket on our support website and our team can assist you from there!

support.corsair.com
Reply With Quote


  #3  
Old 02-25-2018, 09:05 AM
popovitis popovitis is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
POST ID # = 942170
popovitis Reputation: 10
Haha!

Thank you for replying. I already did open a ticket and it was approved. My question now is what happens if I ask for an express replacement (there will be a temporal charge on my credit card till they receive my PSU) but for some reason they say that the PSU I sent is working fine? Will I be debited back and they will keep my PSU or will they just send me back my PSU without crediting me back? I don't need two PSUs atm

Last edited by popovitis; 02-25-2018 at 09:13 AM.
Reply With Quote


  #4  
Old 06-28-2018, 02:08 PM
daio daio is offline
Registered User
daio's PC Specs
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
POST ID # = 961209
daio Reputation: 10
Sigh..

Quote:
Originally Posted by popovitis View Post
Thank you for replying. I already did open a ticket and it was approved. My question now is what happens if I ask for an express replacement (there will be a temporal charge on my credit card till they receive my PSU) but for some reason they say that the PSU I sent is working fine? Will I be debited back and they will keep my PSU or will they just send me back my PSU without crediting me back? I don't need two PSUs atm
Did you get any luck,I'am having the same issue and i only have the one card.

It's so random and hard for me to replicate i'm worried the fault won't show up for them.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.