The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 62 votes, 5.00 average. Display Modes
  #61  
Old 03-14-2013, 01:42 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 640261
RAM GUY Reputation: 10
Default

ATS - I am arranging another replacement for you at our own expense.

As for you unit that was returned, I have never received the reports from engineering. I will need to follow up again with them.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #62  
Old 03-23-2013, 11:07 PM
xxsoulxx's Avatar
xxsoulxx xxsoulxx is offline
Registered User
xxsoulxx's PC Specs
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5
POST ID # = 642451
xxsoulxx Reputation: 10
Default

I got the same Problem i already got that Problem with the AX1200, i thought you made it better with the AX1200i ... another return ... if the next PSU i got it AGAIN i will be buyin an Seasonic Platinum 1000W, maybe that will do the job without tesla-coil sounds.

VIDEO :

http://www.youtube.com/watch?v=nTLZr...K4-CsA&index=1

Last edited by xxsoulxx; 03-24-2013 at 12:22 AM.
Reply With Quote


  #63  
Old 04-17-2013, 03:12 PM
pwhittak pwhittak is offline
Registered User
pwhittak's PC Specs
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
POST ID # = 647631
pwhittak Reputation: 10
Default

Hi, this my first post and I can not see where I can create my own support thread so Im sticking it on the end here. If someone could move this that would be great. Anyway

I have recently got a gtx titan and im getting what i believe is coil whine form my psu. Its making weird noises that gets really really annoying. I can hear it with my side panel on. It a whine/click type noise. i know its coming form my psu and not my titan as i have tested this. My issue is I can not remember where i got it from? I know its in warranty and needs replacing but i have no idea where i got it or who from? I am concerned im not going to be aloud an RMA because of this?

Im really stuck, and worried what i am going to do. I submitted an RMA (5846553)

Anyone have any advice?
Reply With Quote


  #64  
Old 05-24-2013, 09:45 AM
Jericho2013 Jericho2013 is offline
Registered User
Jericho2013's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 26
POST ID # = 655276
Jericho2013 Reputation: 10
Default

I have the same problem on my AX1200i. I haven't tried troubleshooting it yet as I just noticed it yesterday. I will let you all know what I find. Any updates from Corsair regarding the units that were sent back? Seems pointless to rma it if we are just going to get another one with the same problem.
Reply With Quote


  #65  
Old 05-24-2013, 09:46 AM
etacarinae's Avatar
etacarinae etacarinae is offline
Registered User
etacarinae's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Location: Australia
Posts: 13
POST ID # = 655277
etacarinae Reputation: 10
Default

My AX1200i coil whine sounds like crickets and it overpowers the sound of my AF & SF series fans.
Reply With Quote


  #66  
Old 07-21-2013, 08:36 PM
aTs's Avatar
aTs aTs is offline
Registered User
aTs's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 59
POST ID # = 665984
aTs Reputation: 10
Default

Hi again,

Sorry still I really tried to cope with the sound, I really tried to not request a fix but this is insane; I am into my fourth replacement ton of frustration major downtime in my main workstation and still there is no freaking solution.

RamGuy please give me a responsible answer and a solution to my problem... please..

I've (again) uploaded a new video of the sound. It's freaking hilarious I've never had such PSU problems but this is it. I wish I could return it and get another platinum-grade brand PSU around the same amount of money...

Here is the video link: http://youtu.be/EX_Z0ypXVWs
Reply With Quote


  #67  
Old 07-21-2013, 11:32 PM
Speed's Avatar
Speed Speed is offline
Johnsonized
Speed's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 364
POST ID # = 666009
Speed Reputation: 10
Default AX1200i Coil Wine!

Well, I don't know what to say.... other than that I really can't hear anything in that video that sounds like a "buzz". Figured that something would become evident after the camera finished squirreling around and got into a stable position where the sound could be heard, but nothing really changed. All I can hear is what sounds like normal fan whirr.
__________________
Why can people not get the difference between:
"then" and "than" | "you", "your" and "you're",
"bear" and "bare" | "break" and "brake",
"to" and "too" | "there", "their" and "they're"?
Reply With Quote


  #68  
Old 07-22-2013, 02:22 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 666143
RAM GUY Reputation: 10
Default

Yea I do not hear anything either other than normal fan noise, ATS what was your last previous RMA#?
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #69  
Old 07-22-2013, 07:39 PM
Faithh07 Faithh07 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 79
POST ID # = 666228
Faithh07 Reputation: 10
Default

I do hear it, 0:27 and set speakers louder it gets very obvious.

I have the same buzzing problem, and the fan clicks like every 10secs, also the fan chirps. Will be my 2nd RMA >.< I can't miss my PSU either for like a week or two and advanced rma I don't have a CC.

Really, it doesn't feel like if I'll replace my unit it will be fixed. Corsair should just do a better control while making those units.
Reply With Quote


  #70  
Old 08-11-2013, 07:01 PM
aTs's Avatar
aTs aTs is offline
Registered User
aTs's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 59
POST ID # = 669531
aTs Reputation: 10
Default

Maybe turn your volume up, it's there. The mic is from an iPhone so it's not the best there is. Turn your volume up a bit and you will hear the distinctive sound against the fans that are running...

last RMA was 5712749.

Please fix your PSU's... really; issue up a revision or something... This is my fourth PSU that exhibits this problem.

Last edited by aTs; 08-11-2013 at 07:04 PM.
Reply With Quote


  #71  
Old 08-20-2013, 02:22 AM
aTs's Avatar
aTs aTs is offline
Registered User
aTs's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 59
POST ID # = 670698
aTs Reputation: 10
Default

Any updates on the issue RamGuy?

Thanks.
Reply With Quote


  #72  
Old 08-23-2013, 09:22 PM
Faithh07 Faithh07 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 79
POST ID # = 671359
Faithh07 Reputation: 10
Default

This is really unacceptable.

Corsair is selling like 100K a month, only a few returning their product; making an evidence that it only happens to a few units. So how many of them were silent freaks? I'd like to receive all the AX1200i units from the satisfied customers and test them each individually if they would make unacceptable noise for me. There would be a lot I won't find acceptable. People who buy the AX lines are mostly gamers running 20 fans in their system, they never ever would hear the noise of it or they mostly have headphones on. Or the fact that the majority of people aren't noise sensitive or they just simply don't care so there's basically a large percentage not included; making the evidence of "small percentage returns" rather irrelevant.

Lately I've bought an AX1200 over from a friend, he clearly said the unit doesn't make any coil whine or strange fan noise (like bad bearing) etc. Instead of immediately assembling it in my PC, I just hooked the power cable up and turned the switch on; major coil whine then I tried the paperclip method and the fan was totally noisy. He didn't notice that noise at all when he had it running in his pc.

I still don't understand why Corsair doesn't bring a fix or a newer revision with a proper PWM control. I'm really asking myself, did you guys ever test the fan control properly? It's like: "Ah it's nice, lets bring it out". The seasonic hybrid control works a lot better than the I series ones, a switch would have been nice too on the flextronics units.

aTs still doesn't have a proper unit after 9 months time and 4 RMA's?
Reply With Quote


  #73  
Old 08-27-2013, 07:09 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 671804
RAM GUY Reputation: 10
Default

What was your most recent RMA# aTs? There is no information on 5712749 that would suggest the RMA is still open!
EDIT after some digging we issued a call tag for the PSU and UPS stated that you were not available to pick up the unit that is why it was never replaced. I would suggest calling our customer service byu phone to work this out.

Faithh07
Please request an RMA and post the case number as I would like to see the unit here.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.

Last edited by RAM GUY; 08-27-2013 at 07:26 PM.
Reply With Quote


  #74  
Old 08-29-2013, 05:03 PM
Faithh07 Faithh07 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 79
POST ID # = 672121
Faithh07 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by RAM GUY View Post
Faithh07
Please request an RMA and post the case number as I would like to see the unit here.
I've just reversed the deal on that AX1200, so I have my money back and he has his psu back.

Atm I'm using ax860i which buzzes and that annoying click every 10sec from the fan, it'd be my 2nd RMA and I'm not really having faith anymore in RMA'ing. I can't miss my PSU for 1 week either and I don't have a CC to do an advanced RMA, can't have a hold on my bankcard either. So isn't there any other solution you guys can provide so I don't have to miss my PSU for a week?
Reply With Quote


  #75  
Old 08-29-2013, 10:51 PM
Eduardo G Eduardo G is offline
Registered User
Eduardo G's PC Specs
 
Join Date: Aug 2013
Location: Argentina
Posts: 4
POST ID # = 672166
Eduardo G Reputation: 10
Default

just buy a corsair AX760 ATX Power Supply - 760 Watt 80 PLUS ® Platinum Certified Fully-Modular PSU has a buzz?? some solution or I will have to request a refund of my purchase I advise? I had a similar experience with the brand seasonic
Reply With Quote


Reply

Tags
ax100i, buzz, buzzing, noise

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.