The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

 
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 53 votes, 4.96 average. Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #8  
Old 01-15-2009, 04:48 PM
Idduka Idduka is offline
Registered User
Idduka's PC Specs
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 5
POST ID # = 384933
Idduka Reputation: 10
Default Memory issue

Hi all,

Sorry to barge in, but it seems as though this is the best thread for me to post my query in.

I have just recently acquired a Core i7 platform, including an MSI Eclipse motherboard, as well as a 3x1GB set of Corsair DDR3 Dominator PC3-12800C8 1600MHz RAM. I assempled the system, and all seems to be running well and stable for over a week now.

What is concerning me is the Memory statistics being displayed to me by CPU-Z. Now, I am not a memory whiz, but to my grotesquely limited knowledge for triple-channel to work at all, each of the RAM modules must possess the same specifications. When I fire up CPU-Z, and view the statistics under the SPD tab, this is what I see:

Slot #1 looks OK:


Slot #2 shows idential readings:


Its slot #3 which is worrying me:


Do I have a problem, or is this the way things should be? Any advice and help would be appreciated.

Thanks,
Duke
Reply With Quote


 

Tags
i7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.