The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2019, 08:39 PM
Doxnet's Avatar
Doxnet Doxnet is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 4
POST ID # = 1025794
Doxnet Reputation: 10
Exclamation iCue 3.22.74 Running in Background but no display

k95 Platinum

Here are the logs s, I have tried completely reinstalling and deleting all appdata folders reg edits etc

2019-11-30T18:17:27 I cue.init: iCUE version: 3.22.74
2019-11-30T18:17:27 I cue.init: Updates server: https://www3.corsair.com/software/CUE_V3/
2019-11-30T18:17:27 I cue.init: Build type: Public Release
2019-11-30T18:17:27 I cue.init: Applicaiton ID: 8352
2019-11-30T18:17:27 W cue.locale: Cannot find dir for qt *.qm files
2019-11-30T18:17:27 I cue.init.font: Using Regular text font family: "Open Sans"
2019-11-30T18:17:27 I cue.init.font: Using Title text font family: "Gotham Bold"
2019-11-30T18:17:27 I cue.hid_device_detector: Start worker thread.
2019-11-30T18:17:27 I cue.devices.enum.hid: Leaving working state. DeviceEnumeratorBase::WorkingStateChangeReason::UserSessionPropertyChanged Session disallowed.
2019-11-30T18:17:27 I cue.devices.enum.router: Leaving working state. DeviceEnumeratorBase::WorkingStateChangeReason::UserSessionPropertyChanged Session disallowed.
2019-11-30T18:17:27 I cue.devices.enum.clink: Leaving working state.
2019-11-30T18:17:27 I cue.plugin: Trying to load library: "C:/Program Files (x86)/Corsair/CORSAIR iCUE Software/plugins/CUEPlugin.dll"
2019-11-30T18:17:27 I cue.plugin: Library is loading, will check if it's plugin: "CUEPlugin.dll"
2019-11-30T18:17:28 I cue.devices.enum.phost: Leaving working state.
2019-11-30T18:17:28 W cue.plugin: Processing already finished
2019-11-30T18:17:28 W cue.sensors.storage: SensorInfo load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input
2019-11-30T18:17:28 W cue.clink.configuration_manager: Cooling storages load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input
2019-11-30T18:17:28 I cue.profiles.folders.tree: Profile order deserialization started: "C:\\Users\\Doxnet\\AppData\\Roaming\\Corsair\\CUE/profiles/tree.cueprofileorder"
2019-11-30T18:17:28 I cue.profiles.folders.tree: Profile order deserialization finished: "C:\\Users\\Doxnet\\AppData\\Roaming\\Corsair\\CUE/profiles/tree.cueprofileorder"
2019-11-30T18:17:28 W cue.clink.ocp.storage: OcpSettings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input
2019-11-30T18:17:28 W cue.clink.device.hw_lightings: Old hardware lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input
2019-11-30T18:17:28 W cue.clink.device.hw_lightings: Hardware lightings load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input
2019-11-30T18:17:28 W cue.dashboard.widget_provider: Widget data storage load failed: Could not detect cereal root node - likely due to empty or invalid input
2019-11-30T18:17:28 I cue.llaccess: Northbridge: AMD unknown
2019-11-30T18:17:28 I cue.llaccess: Southbridge: unknown
2019-11-30T18:17:28 I cue.llaccess: Slot count: 4
2019-11-30T18:17:28 I cue.actions.macro.win: Init time: 0.400837 (init: 2.5e-06 reset: 3.87e-05 )


here are my computer specs

Latest windows 10 Update November 2019

Operating System
Windows 10 Pro 64-bit
CPU
AMD FX-8350 21 °C
Vishera 32nm Technology
RAM
16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 805MHz (10-10-10-30)
Motherboard
Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-78LMT-USB3 R2 (Socket M2) 36 °C
Graphics
HP 24ec (1920x1080@60Hz)
4095MB NVIDIA GeForce GTX 1070 (Undefined) 40 °C
Storage
931GB Seagate ST1000DM003-1CH162 ATA Device (SATA ) 33 °C
Optical Drives
No optical disk drives detected
Audio
NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2019, 11:07 PM
Doxnet's Avatar
Doxnet Doxnet is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 4
POST ID # = 1025936
Doxnet Reputation: 10
Default

still no replies , older version worked until I locked my computer than it wouldnt recognize profiles or device
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2019, 06:35 PM
J.Taylor's Avatar
J.Taylor J.Taylor is offline
Registered User
J.Taylor's PC Specs
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 1
POST ID # = 1026286
J.Taylor Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Doxnet View Post
still no replies , older version worked until I locked my computer than it wouldnt recognize profiles or device
The solution is to close out of all Corsair related tasks in task manager, open Local Disk(C:) copy the entire Corsair folder from Program Files(x86) to Program Files.
Reply With Quote
Reply

Tags
icue, k95, software, windows

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.