The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-01-2019, 05:28 PM
Goose935 Goose935 is offline
Registered User
Goose935's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 5
POST ID # = 996034
Goose935 Reputation: 10
Question LL120 fan rgb not working.

Hi guys,

As the title suggests, I have a fan on which the lights seem to be faulty.

I originally had 3 ll120’s, but I bought a 4th yesterday because why not :D

Anyway, after I added the new fan and tested it extensively, I cannot get the new fan to light up.

What I have tried:

- Tried new fan in 4th slot on LNP (lighting node pro) originally
- Tried new fan in slots 1-3 on LNP
- Added the fan to the lighting mode pro in ICUE

All of the other fans pick up when I swap them around between slots 1-3 but what interests me is the following:
When I swap say fan 1 with new fan, none of the lights work.

Is there something wrong with the new fan I bought?

Last edited by Goose935; 03-01-2019 at 05:30 PM. Reason: More efforts
Reply With Quote


 

Tags
fans, fans not working, ll120, ll120 rgb, wadduhek

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.