The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  German Language Support > Netzteile (Power Supplies)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2018, 09:28 AM
CBL CBL is offline
Registered User
CBL's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 9
POST ID # = 946422
CBL Reputation: 10
Default Kann ich die Kabel des RM850I mit SF600 Netzteil verwenden?

Guten Tag.

Ich habe hier ein SF600 SFX und ein RM850I Netzteil.

Frage:
Kann ich den Kabelsatz des RM850I mit dem SF600 verwenden? Ich denke schon, will aber auf Nummer sicher gehen.

Vielen Dank.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2018, 06:11 PM
Bluebeard's Avatar
Bluebeard Bluebeard is offline
Corsair Mitarbeiter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 9,926
POST ID # = 946495
Bluebeard Reputation: 46
Default

Hi CBL,

ja, das geht.

Grüße
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2018, 10:13 AM
CBL CBL is offline
Registered User
CBL's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 9
POST ID # = 946611
CBL Reputation: 10
Default

Hallo mal wieder.

Sie sind aber fleißig hier im Forum. Daumen hoch dafür.

Vielen Dank für Ihre Bestätigung.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-01-2018, 07:33 PM
Bluebeard's Avatar
Bluebeard Bluebeard is offline
Corsair Mitarbeiter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 9,926
POST ID # = 948097
Bluebeard Reputation: 46
Default

Vielen Dank für das Lob!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.