The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2018, 01:07 PM
Spadis Spadis is offline
Registered User
Spadis's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1
POST ID # = 952323
Spadis Reputation: 10
Default Corsair Dark Core - Macro help

I've recently changed mice to the Corsair Dark Core from the Roccat Leadr wireless mouse.

On my previous mouse I could control media from the mouse itself via macros.
During gaming and productivity I normally listen to music and my old mouse could stop/start, move forward and backwards through tracks and control system volume.

I can see that in the corsair software I can remap buttons to media keys, however I want to set a macro so if for example I hold the "back" button down, I could use the mouse wheel to change my system volume or use the dpi change buttons to skip tracks.

I can't seem to figure out how to do this via the corsair software, so if someone could tell me if this is possible and if so how I could get it working that would be great.

Thanks in advance.
Reply With Quote


  #2  
Old 04-27-2018, 02:35 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 952338
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Hi Spadis, unfortunately, you're not able to do a key combination to execute macros.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.