The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2019, 01:08 AM
GalaxyKittyGod GalaxyKittyGod is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
POST ID # = 1022006
GalaxyKittyGod Reputation: 10
Default icue won't install, please send help

Hi, ive been trying to install icue for the last hour now and i can't for the life of me figure it out here are the error logs I've been given, any advice is appreciated.


MSI (s) (80:24) [21:56:52:727]: Running installation inside multi-package transaction C:\Users\Steven\Downloads\iCUESetup_3.21.88_release.msi
MSI (s) (80:24) [21:56:52:727]: Grabbed execution mutex.
MSI (s) (80:D4) [21:56:52:730]: Resetting cached policy values
MSI (s) (80:D4) [21:56:52:730]: Machine policy value 'Debug' is 0
MSI (s) (80:D4) [21:56:52:730]: ******* RunEngine:
******* Product: C:\Users\Steven\Downloads\iCUESetup_3.21.88_release.msi
******* Action:
******* CommandLine: **********
MSI (s) (80:D4) [21:56:52:731]: Machine policy value 'DisableUserInstalls' is 0
MSI (s) (80:D4) [21:56:52:738]: Note: 1: 2203 2: C:\WINDOWS\Installer\inprogressinstallinfo.ipi 3: -2147287038
MSI (s) (80:D4) [21:56:52:741]: SRSetRestorePoint skipped for this transaction.
MSI (s) (80:D4) [21:56:52:743]: MainEngineThread is returning 2
MSI (s) (80:24) [21:56:52:743]: No System Restore sequence number for this installation.
=== Verbose logging started: 10/21/2019 21:56:52 Build type: SHIP UNICODE 5.00.10011.00 Calling process: C:\Users\Steven\AppData\Local\Temp\MSI26715\InstallerGui.exe ===
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:714]: Resetting cached policy values
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:714]: Machine policy value 'Debug' is 0
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:714]: ******* RunEngine:
******* Product: C:\Users\Steven\Downloads\iCUESetup_3.21.88_release.msi
******* Action:
******* CommandLine: **********
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:714]: Client-side and UI is none or basic: Running entire install on the server.
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:714]: Grabbed execution mutex.
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:717]: Cloaking enabled.
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:717]: Attempting to enable all disabled privileges before calling Install on Server
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:717]: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:752]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied. Counter after decrement: -1
MSI (c) (5C:D8) [21:56:52:753]: MainEngineThread is returning 2
=== Verbose logging stopped: 10/21/2019 21:56:52 ===
Reply With Quote
Reply

Tags
icue doesnt work, icue error, icue issues

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.