The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-30-2019, 09:07 AM
Corkscrew Corkscrew is offline
Registered User
Corkscrew's PC Specs
 
Join Date: May 2019
Location: South Africa
Posts: 4
POST ID # = 1006260
Corkscrew Reputation: 10
Default Carbide Spec Omega RGB Case (Issues)

I bought a Carbide Spec Omega RGB case recently and everything works fine, but as soon as i shut down my pc and start it back up icue does not detect the case anymore. It detects my Corsair Void Pro Headset, but not the Case.
I have tried everything.......
I updated the software to the latest version..........nothing
I updated the firmware on both the Headset and Case............nothing
Uninstalled and reinstalled software and updated firmware..........nothing
I did a Repair on the software as well..............nothing
I updated the Corsair HID Device driver in Device Manager............nothing
I have checked cables and all is connected correctly.
I have read all the forums with similar issues and followed all the advice, but nothing seems to work.
I even updated the Bios and tried with Fast Boot Disabled and USB hand off enabled....................nothing
I bought a 3 pack of the HD120mm Fans and added that to my system as well. It worked 100%.

The only way i can get it to work is if i shut down the pc and disconnect the usb 2 header cable from the motherboard and plug it back in. Iv'e switched it around to other headers as well. same story.
When i restart my pc there are no issues it's only when i shut down my pc when this happens.
I'm getting sick and tired of trying to sort this problem out.
Reply With Quote


  #2  
Old 05-30-2019, 06:05 PM
Corsair Caliente's Avatar
Corsair Caliente Corsair Caliente is offline
Corsair Employee
 
Join Date: May 2017
Posts: 183
POST ID # = 1006303
Corsair Caliente Reputation: 15
Default

Sounds like you may have an issue with your Lighting Node Pro. I would advise getting it replaced through our support page.
Reply With Quote


  #3  
Old 05-31-2019, 01:19 PM
Corkscrew Corkscrew is offline
Registered User
Corkscrew's PC Specs
 
Join Date: May 2019
Location: South Africa
Posts: 4
POST ID # = 1006413
Corkscrew Reputation: 10
Default

i had a further look on the internet about usb drivers and such. Came across a forum where someone had a similar issue with a corsair device not being detected in icue and some IT guy said he should try downloading original Asmedia USB3.1 drivers for his motherboard. i downloaded the driver and installed it. So far it seems to be working. I'll see what happens in the next few days. If it does not work i will try and switch out the Lightning Nod Pro with the one i got in the box with the 3 HD 120mm Fans and see if it makes a difference.
Reply With Quote


  #4  
Old 06-05-2019, 01:11 PM
Corkscrew Corkscrew is offline
Registered User
Corkscrew's PC Specs
 
Join Date: May 2019
Location: South Africa
Posts: 4
POST ID # = 1007016
Corkscrew Reputation: 10
Default

Just an update. It worked fine until this morning. It started acting up again with not showing up in ICUE.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.