The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-20-2018, 01:11 PM
shamepai shamepai is offline
Registered User
shamepai's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
POST ID # = 951274
shamepai Reputation: 10
Woah! CUE Right side of the Screen Bug

Greetings
im linking you a screenshot of an issue im having and also attaching it just in case:

https://i.imgur.com/naUd0t4.jpg

See on the right? The white bar?
When i run CUE, this happens in every window on every program and just going to the very right top of windows doesnt close the window.
Im on a 2560x1080 monitor but even at 1920x1080p it doesnt work. This also happened on windows 7.

The fix for me was using the old CUE with the old design but that makes my pc freeze during installation, so theres that.

My question to you would be: is there anyone else with this issue? And also btw, maybe this can get fixed after making a post? Id love to help you guys out

Greetings from Luxembourg.

(this is the first time i post on here so i dont know if you see my specs. ive already read the rules but i didnt see anything about that or ive overread it lol so ill post them again)

Mainboard: Asus VII formula
CPU: i7 4790k
RAM: 4x4gb G Skill Ripjaws 1600mhz
GPU: 2x KFA2 Reference design GTX 1080
PSU: Corsair RM1000
OS: Windows 10 64bit

CUE is up to date and my nvidia drivers as well. Ive tried rolling back but the same issue persists.
Attached Images
File Type: jpg naUd0t4.jpg (148.3 KB, 178 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 04-20-2018, 01:55 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 903
POST ID # = 951283
hastegag Reputation: 20
Default

another thread brought this up I think they are aware of the issue and working on it, you are not the only one!
Reply With Quote
  #3  
Old 04-20-2018, 06:57 PM
shamepai shamepai is offline
Registered User
shamepai's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
POST ID # = 951321
shamepai Reputation: 10
Default

Oh hey thank you very much for the fast reply!

I didnt find any other thread about it.

Just now, i figured out that if you just leave CUE be how it is, the window thing is fine but as soon as you open it while its minimized. the thing starts.

So, lets see what happens :)
Reply With Quote
  #4  
Old 04-25-2018, 01:19 PM
Symbletsplay Symbletsplay is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
POST ID # = 951987
Symbletsplay Reputation: 10
Default

I have gotten the same issue, just that this doesn't end if I close corsair utility engine.
Even worse is it effects other Programs aswell. I have seen that issue only because i started corsair i cue
Reply With Quote
  #5  
Old 04-25-2018, 01:22 PM
shamepai shamepai is offline
Registered User
shamepai's PC Specs
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
POST ID # = 951990
shamepai Reputation: 10
Default

Hey. Yeah thats the thing. Its the same for me. Closing it doesnt help.
If you do your settings, restart and dont touch it again, it doesnt happen, but as soon as you open it, the thing happens and stays until the next restart.
Im pretty sure theyll fix it
Reply With Quote
  #6  
Old 04-25-2018, 03:55 PM
dcx4610 dcx4610 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 57
POST ID # = 952020
dcx4610 Reputation: 10
Default

I thought I was going insane.

I started noticing that I couldn't scroll down or close out programs unless I had the mouse right on the X or scroll bar. I also noticed that the mouse would disappear off the right side of the screen.

I started questioning my sanity if it has always been this way and I just didn't notice. I went to another computer and saw that the mouse does go off the screen but I could still scroll and X out of programs.

Turns out, it was iCue. Uninstalled iCue and installing the latest version of the old version of CUE resolved the issue.

I'll wait until they iron out the bugs before going back. One Corsair app for everything is ideal but the interface is still confusing in CUE/iCUE and prefer Corsair Link for monitoring.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-25-2018, 05:34 PM
clarinch clarinch is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1
POST ID # = 952041
clarinch Reputation: 10
Default

I don't have a fix, but I have a workaround;

Close the CUE software (kill it from the system tray)
Press CTRL+Shift+WIN+B

This resets your display driver (or something). If you're using multiple monitors, It may alter your configuration, or move desktop icons around.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-29-2018, 04:55 PM
ethy ethy is offline
Registered User
ethy's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
POST ID # = 970717
ethy Reputation: 10
Default iCUE and CUE 2 - window too large

It seems that my problem is similar.
I have just bought the Harpoon RGB mouse for my toy notebook.
Both iCUE and CUE open in a window which is larger than my display and make them useless. I even needed a workaround in order to close the programs.
Reply With Quote
Reply

Tags
bug, bug report, corsair utility engine, corsair utility engine 2, cue

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.