The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #16  
Old 09-30-2019, 03:00 PM
AquaeAtrae AquaeAtrae is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
POST ID # = 1019735
AquaeAtrae Reputation: 10
Default

It's an annoying bug... still not fixed three years later.

But this at least reset the settings for me and worked...

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
Try this:
Go to C:\ProgramData\CLink4
Find the file "CLink4App.config" - make a backup of it (just in case).
Open this file in Notepad.
Find the a line that looks like the following:
<add key="ClinkSettings" value="[A Whole Bunch of Gobbledegook]" />
Delete the entire line. But just that line.
Save the file.
Start Link.

This will clear all of your settings, including preferences for temperature (F or C), background colors and the like ... but it doesn't delete your profiles. Link will re-create this when you open it.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.