The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Customer Service > Warranty and RMA Questions

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2013, 02:34 PM
Zaim Zaim is offline
Registered User
Zaim's PC Specs
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 27
POST ID # = 674322
Zaim Reputation: 10
Default Ticket 6113948

Hi, I wanted to setup an express RMA but the box was greyed out.

Any chance you could manually set one up for me ?

Edit: Nvm I managed to call up to get this done.

Last edited by Zaim; 09-13-2013 at 05:08 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2013, 09:24 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 674375
RAM GUY Reputation: 10
Default

Glad to hear it. If you have any additional questions, feel free to contact us.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.