The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2018, 07:56 PM
Harryburbs Harryburbs is offline
Registered User
Harryburbs's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
POST ID # = 968972
Harryburbs Reputation: 10
Post 275r front led problems

When I started building my pc with the 275r I came across a problem with the front io lighting panels. I could tell there was no hdd led cable to use so I assumed the panel lights ran through ledpower+ and - cables, I accidentally mixed them up on initial setup and turns the pc on, so when I fixed the issue and sorted them out properly I still got no front io lights which is confusing to me as to not sure why they’re not working. If you do have any suggestions please do let me know as this minor issue is bugging me!
Reply With Quote


  #2  
Old 08-24-2018, 02:52 PM
Corsair Caliente's Avatar
Corsair Caliente Corsair Caliente is offline
Corsair Employee
 
Join Date: May 2017
Posts: 183
POST ID # = 970059
Corsair Caliente Reputation: 15
Default

You might need new LED strip. They're replaceable you just have to submit a ticket at https://support.corsair.com and request one.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-25-2018, 03:00 PM
francisco gl francisco gl is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 4
POST ID # = 970166
francisco gl Reputation: 10
Confused

Quote:
Originally Posted by Corsair Caliente View Post
You might need new LED strip. They're replaceable you just have to submit a ticket at https://support.corsair.com and request one.
Goodnight,
I have a very similar problem. In my situation I do not see any cable for HDD activity. The box only brings the POWER SW, RESET SW, - P LED, + P LED, apart from the HD AUDIO, and the USB heads.

I see in the manual of the case that a HDD LED should also be included, but in my case (Glass version), there is none. Everything that includes play OK, and nothing seems broken or torn.

In the lower front where the power / activity light is, there is only a small connector with two sockets, and three points of white light.

Could someone please help me with this?
Thanks
Reply With Quote


  #4  
Old 11-06-2018, 07:27 PM
ahhin_sean ahhin_sean is offline
Registered User
ahhin_sean's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 5
POST ID # = 979259
ahhin_sean Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by francisco gl View Post
Goodnight,
I have a very similar problem. In my situation I do not see any cable for HDD activity. The box only brings the POWER SW, RESET SW, - P LED, + P LED, apart from the HD AUDIO, and the USB heads.

I see in the manual of the case that a HDD LED should also be included, but in my case (Glass version), there is none. Everything that includes play OK, and nothing seems broken or torn.

In the lower front where the power / activity light is, there is only a small connector with two sockets, and three points of white light.

Could someone please help me with this?
Thanks
Same Problem Here
Reply With Quote


Reply

Tags
#275r, #frontio, #help #ineedhelp #please, #helpme

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.