The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Systems > CORSAIR ONE

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-29-2019, 04:40 PM
Wapety Wapety is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
POST ID # = 999470
Wapety Reputation: 10
Default Corsair one i160 + icue

I just bought a corsair one i160 a week ago and I found some bugs and since I can't get an answer from the Official Corsair support, I want to know if any other encountered those problems.

1. I can't find a way to see my computer on iCue software. I can't change my led colour nor fine-tune the performance settings. (I did try to uninstall and install the software).
2. My CPU fan keeps turning at around 3200 rpm even when the computer is at idle or coming back from overnight, is it normal?

Thanks in advance!
Attached Images
File Type: png Annotation 2019-03-24 214735.png (1.90 MB, 138 views)
File Type: png Annotation 2019-03-24 231200.png (524.2 KB, 90 views)
File Type: png Annotation 2019-03-25 081552 AM on start.png (346.9 KB, 132 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 04-01-2019, 04:43 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 558
POST ID # = 999838
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

Did you reinstall or upgrade your windows to PRO?
Reply With Quote


  #3  
Old 04-01-2019, 05:23 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 999840
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Also, if you haven't changed your Windows install and are still using the stock Windows that came with the system, can you try a Windows Reset?

1. During Boot, press F8. This will take you to the Recovery menu.
2. Choose "Troubleshoot" as the option.
3. Then, Choose "Reset this PC"
4. You'll then have two options, one to reset while "Keeping your files" and one to "Remove files". You can choose the one you'd prefer.

EDIT: Before that, can you also try doing a repair of iCUE in Add/Remove Programs?

Last edited by Corsair Mint; 04-01-2019 at 05:31 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 04-03-2019, 07:44 PM
Wapety Wapety is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
POST ID # = 1000167
Wapety Reputation: 10
Default

I still have Windows 10 Home.
I did try to reset my PC (keeping my files) and iCue software can't see my Corsair One even right after the reset and after all the system updates.
I did repair the app without success.
As far as I can remember, the app wasn't seeing my device right out of the box.
Thanks in advance for the help!
Reply With Quote


  #5  
Old 04-04-2019, 01:05 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 1000261
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Hey Wapety,

Thanks for giving those steps a try. If it's still happening even after those steps, I'd recommend putting in a ticket with our support so they can help you out further. PM your ticket number if you do so, we can ask them to check on the ticket.

http://support.corsair.com
Reply With Quote


  #6  
Old 04-04-2019, 04:53 PM
Wapety Wapety is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
POST ID # = 1000290
Wapety Reputation: 10
Default

Hi Corsair Mint,
I did all the step on your post yesterday 2019-04-03 without success.
I posted a ticket 2 weeks ago (#872995) and I haven't received any follow-up since!
It would be greatly appreciated if you could ask them to take a look.
Thanks in advance.
Reply With Quote


  #7  
Old 04-05-2019, 04:40 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 1000433
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Thanks, Wapety, I'll get support to check for you! And sorry for the delays!
Reply With Quote


  #8  
Old 04-22-2019, 04:39 AM
Etz's Avatar
Etz Etz is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 21
POST ID # = 1002152
Etz Reputation: 10
Default

Interestingly enough, ran into same issue myself. It worked just fine for two days and suddenly iCue cannot detect the HW anymore. What is different though, is that I don't have "runaway" FAN problem.
Reply With Quote


  #9  
Old 04-22-2019, 12:16 PM
Etz's Avatar
Etz Etz is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 21
POST ID # = 1002191
Etz Reputation: 10
Default

OK, after couple reboots...mine started working again...
Reply With Quote


  #10  
Old 04-25-2019, 01:37 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 856
POST ID # = 1002540
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Quote:
Originally Posted by Etz View Post
OK, after couple reboots...mine started working again...
Hey Etz, sorry for the problem, if you get it again, be sure to let support know, just put in a quick ticket, so they can help you out!

http://support.corsair.com
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.