The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-15-2012, 06:24 PM
donnyb donnyb is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 10
POST ID # = 578579
donnyb Reputation: 10
Default What is temp probe length

I am thinking about getting the Link product, but I have a large case and need to know if the temp probes will be long enough? Also, is there an extension for the probes in case they are not?
Reply With Quote


  #2  
Old 05-16-2012, 05:10 PM
t53186 t53186 is offline
Registered User
t53186's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Location: Waukesha, WI USA
Posts: 49
POST ID # = 578744
t53186 Reputation: 10
Default

It's about 14" long. My Intel board came with a probe identical to the corsair probes, so I use four. Not to sure about Corsair extensions-have not seen any accessories. I have a rather large case (P280) with the temp/fan module placed on the backside of the motherboard tray. The probes reach the memory area, PCH, Voltage regulator and an ambient probe in the front by the hard drive cage to measure incoming temp.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.