The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 04-03-2018, 08:29 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,028
POST ID # = 948388
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

What did support have to say? Did they provide a firmware file?
Reply With Quote


  #32  
Old 04-03-2018, 08:31 AM
Pegagep Pegagep is offline
Registered User
Pegagep's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 22
POST ID # = 948389
Pegagep Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by c-attack View Post
What did support have to say? Did they provide a firmware file?
technical support says the usual answers
no new version

Reply With Quote


  #33  
Old 04-03-2018, 08:49 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,028
POST ID # = 948392
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

Well, I am not expecting a new version of the firmware. There have only been two of you to report this, so it would seem like a glitch rather than some type of programming error. However, I don't really understand the lackluster troubleshooting and I can't blame you for returning it if you don't receive support. Perhaps some one else can intervene or address the issue. Thus far, there has been no official comment regarding this issue in either thread.
Reply With Quote


  #34  
Old 04-03-2018, 08:52 AM
Pegagep Pegagep is offline
Registered User
Pegagep's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 22
POST ID # = 948393
Pegagep Reputation: 10
Default

can I know the other person's hardware?
I'm using google translator sorry for English xD
Reply With Quote


  #35  
Old 04-03-2018, 10:55 AM
c-attack c-attack is offline
Registered User
c-attack's PC Specs
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 9,028
POST ID # = 948403
c-attack c-attack Reputation: 107
Default

This is the other thread. No real resolution there either.

http://forum.corsair.com/v3/showthre...&highlight=Pro
Reply With Quote


  #36  
Old 04-18-2018, 10:18 AM
Pegagep Pegagep is offline
Registered User
Pegagep's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 22
POST ID # = 950901
Pegagep Reputation: 10
Default

new version same problems
Reply With Quote


  #37  
Old 05-01-2019, 05:45 AM
rocsen rocsen is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 13
POST ID # = 1003184
rocsen Reputation: 10
Default

Probably a bit late but I’m having the same problem on the latest version of iCUE.
It seems to work ok on the latest version of Link.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.