The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2019, 08:10 AM
Rezxcore Rezxcore is offline
Registered User
Rezxcore's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
POST ID # = 1002722
Rezxcore Reputation: 10
Default Vengeance RGB problems

Hi everyone,

I recently bought a new PC, and i noticed that my RAM was not lighting up. I've followed a number of different tutorials and nothing seems to have worked. The only thing that changed was the RAM now appears in Corsair LINK which it didn't beforehand, however does not give me any control over the lighting (I'll leave a picture). Im aware that my ram will not show up in ICUE. I am currently using a ASUS ROG MAXIMUS XI HERO motherboard with 32GB Corsair VENGEANCE DDR4 3000MHz (4 x 8GB). If anyone knows how to fix it I'd greatly appreciate it.
Attached Images
File Type: png Corsair Link.png (241.6 KB, 23 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 04-27-2019, 12:05 PM
tjgodin's Avatar
tjgodin tjgodin is offline
PC Gaming Enthusiast
tjgodin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Canada
Posts: 84
POST ID # = 1002740
tjgodin Reputation: 10
Default

I would install the Corsair iCUE software, which replaces the Corsair Link software. Then under settings, hopefully, your ram is detected and you can do the firmware update. It sounds like the latest firmware update should address the lighting not activating, based on some of the other forum user posts.

I hope this helps,

Tony
Reply With Quote


  #3  
Old 04-27-2019, 05:36 PM
damoburton939 damoburton939 is offline
Registered User
damoburton939's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 5
POST ID # = 1002766
damoburton939 Reputation: 10
Default

your lucky u can get ICUE to install. ive tried it on 3 different computers and it still doesnt work. mine is stuck with 1 blue led on the top and a red on another stick. the other 2 have nothing at all anymore
Reply With Quote


  #4  
Old 04-27-2019, 06:49 PM
tjgodin's Avatar
tjgodin tjgodin is offline
PC Gaming Enthusiast
tjgodin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Canada
Posts: 84
POST ID # = 1002772
tjgodin Reputation: 10
Default

This is the version of iCUE coming out of beta, perhaps this one will install for you?

Best of luck,

Tony

https://corsair-my.sharepoint.com/:u...v4VDw?e=qa2EMS
Reply With Quote


  #5  
Old 04-27-2019, 07:55 PM
damoburton939 damoburton939 is offline
Registered User
damoburton939's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 5
POST ID # = 1002778
damoburton939 Reputation: 10
Default

i tried the link but it says 404 not found.
Reply With Quote


  #6  
Old 04-27-2019, 08:18 PM
tjgodin's Avatar
tjgodin tjgodin is offline
PC Gaming Enthusiast
tjgodin's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Canada
Posts: 84
POST ID # = 1002780
tjgodin Reputation: 10
Default

I came across it in Post #488 in this forum link. Sorry, perhaps it will work straight from the post.

http://forum.corsair.com/v3/showthre...182412&page=13
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.