The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2019, 03:02 AM
tommy2911 tommy2911 is offline
Registered User
tommy2911's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Italy
Posts: 7
POST ID # = 1000997
tommy2911 Reputation: 10
Default Corsair Commander Pro Incompatibility with USB extension cable

Hello,

I have some incompatibility issues between the Corsair H115i RGB PLATINUM and the corsair commander PRO. when I use the BitFenix USB extension cable (https://www.newegg.com/Product/Produ...82E16812493064).

When I connect the AIO using the original cable it works smoothly but, to have a better cable management, I need to use the USB extension.
Using the extension cable the AIO is not recognized by iCUE when is connected to the Commander PRO but if I connect it in the same way to the USB port of the mobo it is again recognized by iCUE.

Any idea why this is happening?
Thanks for the help
Reply With Quote


  #2  
Old 04-10-2019, 06:28 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,268
POST ID # = 1001013
DevBiker Reputation: 88
Default

I would venture to say that your extension cable is bad/has an issue.

Personally, I use an extension for my AIO too. No problem.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 04-10-2019, 06:39 AM
tommy2911 tommy2911 is offline
Registered User
tommy2911's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Location: Italy
Posts: 7
POST ID # = 1001015
tommy2911 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
I would venture to say that your extension cable is bad/has an issue.
That's what I tought too, but if I connect it to the mobo it works.
It seems strange that the same defective cable would work connected to the mobo and not to the commander pro
Reply With Quote


Reply

Tags
corsair commander pro, h115i rgb platinum, icue, usb 2.0

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.