The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2018, 04:36 PM
Batosss Batosss is offline
Registered User
Batosss's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
POST ID # = 981543
Batosss Reputation: 10
Default RAM Error/Not detected in BIOS

So I have my PC for little over 3 years now, and just noticed that 1 RAM module has stopped working?

Its showing a weird memory memory capacity as shown in the image



Any ideas? It has been working fine since I first built my PC. I took the modules out, swapped them around and it shows this weir capacity for the specific RAM Module. Mobo looks fine.
Reply With Quote


  #2  
Old 11-22-2018, 07:48 AM
Sherhan Sherhan is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 3
POST ID # = 981591
Sherhan Reputation: 10
Default

Clean the contacts of the problem memory module with an eraser
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.