The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2017, 02:22 PM
SupernovaBE SupernovaBE is offline
Registered User
SupernovaBE's PC Specs
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
POST ID # = 885720
SupernovaBE Reputation: 10
Question Corsair K70 Cherry MX Red Querty --> Azerty

Hi,

i have won a K70 keyboard that is Querty, i really want to use it, the problem is that im used to type on Azerty ( belgium )
is there a way to convert this keyboard so i can use it ?
@ this point i just can not use is.
I want to replace my G19.
And change to querty is not possibles, @ work desktop / 2 portable computers.

Tnx for the help !

grtz
Reply With Quote


  #2  
Old 01-09-2017, 07:19 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 885833
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

Depending on how you want to "convert" it, It may be best to sell your current keyboard online and get a new one in your layout.
Reply With Quote


  #3  
Old 01-16-2017, 08:32 PM
RoundDuckMan RoundDuckMan is offline
Registered User
RoundDuckMan's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 58
POST ID # = 887001
RoundDuckMan Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by SupernovaBE View Post
Hi,

i have won a K70 keyboard that is Querty, i really want to use it, the problem is that im used to type on Azerty ( belgium )
is there a way to convert this keyboard so i can use it ?
@ this point i just can not use is.
I want to replace my G19.
And change to querty is not possibles, @ work desktop / 2 portable computers.

Tnx for the help !

grtz
Can't you just flip the keys over and change the language?
Reply With Quote


  #4  
Old 01-19-2017, 05:53 AM
Bart360spider Bart360spider is offline
Registered User
Bart360spider's PC Specs
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 9
POST ID # = 887457
Bart360spider Reputation: 10
Default

Hi SupernovaBE. I currently have a azerty K70 RGB. But would like to have the qwerty lay-out since I live in the Netherlands. Any chance that we just swap our keycaps?
Reply With Quote


  #5  
Old 01-19-2017, 07:39 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 887479
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

It will be better to swap the whole keyboard as the layout will be different. e.g. the enter key.

Do note that Corsair warranty is non-transferable.
Reply With Quote


Reply

Tags
azerty, k70, keycaps, rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.