The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2016, 10:53 PM
PurpleHippoChai PurpleHippoChai is offline
Registered User
PurpleHippoChai's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 3
POST ID # = 858436
PurpleHippoChai Reputation: 10
Unhappy Problems with mouse while CUE is running

Hi,
Whenever I move my mouse(m65 rgb) in any game unreal engine based, I get crazy frame drops. When I open task manager and force quit CorsairHID.exe, it works fine with no issues, but of course disables my lighting effects. I'm not totally sure what to do here.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-17-2016, 07:44 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,360
POST ID # = 858467
terabyte Reputation: 73
Default

Can you list some unreal engine based games you have? I will try to replicate if I have them.
Reply With Quote


  #3  
Old 06-17-2016, 10:41 AM
PurpleHippoChai PurpleHippoChai is offline
Registered User
PurpleHippoChai's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 3
POST ID # = 858485
PurpleHippoChai Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by terabyte View Post
Can you list some unreal engine based games you have? I will try to replicate if I have them.
Well, last night I actually discovered that this happens with GTA V as well as unreal engine games, but doesn't happen in any other games. Happens to me in Rocket League, Chivalry, and GTA V.
Reply With Quote


  #4  
Old 06-17-2016, 04:50 PM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
CORSAIR Beta Team
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,360
POST ID # = 858532
terabyte Reputation: 73
Default

I do have GTA V, I'll try to test it out later
Reply With Quote


  #5  
Old 06-26-2016, 09:29 PM
PurpleHippoChai PurpleHippoChai is offline
Registered User
PurpleHippoChai's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 3
POST ID # = 859940
PurpleHippoChai Reputation: 10
Default

Quick update, this is still happening. I tried uninstalling and reinstalling, works fine when the drivers are uninstalled. It's definitely something with the drivers. This problem is making me slightly mad because i've been trying for countless hours to fix it. I switched form razer to corsair in hopes that I would have less issues, but this mouse thing is realllly bothering me. Makes a bunch of games unplayable so long as I have the CUE drivers on my pc. Uninstalling and then reinstalling didn't fix, and uninstalling and downgrading to a lower version didn't fix it. Uninstalling the drivers entirely without reinstalling fixes the problems, but then I lose out on the lighting and mouse settings and macros. Not sure what even to do.
Reply With Quote


Reply

Tags
fps, lag, mouse

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.