The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2019, 05:00 AM
Treatster Treatster is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
POST ID # = 1006689
Treatster Reputation: 10
Default Unplugging and plugging in wireless void headset causes stuttering and frame drops

Either plugging in or unplugging the charging cable causes terrible stuttering and halves my frame rate in all games, and even youtube videos and persists until I restart my system. Even in something as light on GPU/CPU/RAM etc as Rimworld, there is a constant stuttering so I have no idea where the problem might be coming from. Nothing that I have found fixes this except for a complete system restart, including completely disconnecting the headset from my computer, shutting down CUE, and updating CUE and audio drivers.

My only solution at the moment is to just never unplug the charging cable, but that completely defeats the purpose of a wireless headset.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-03-2019, 12:05 PM
Corsair Notepad Corsair Notepad is offline
Corsair Employee
Corsair Notepad's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: Fremont, CA
Posts: 306
POST ID # = 1006731
Corsair Notepad Reputation: 10
Default

There is something far more going on with your system than just unplugging and plugging the headset in if it is lagging as much as you are stating. More than likely its related to your USB.
Reply With Quote


Reply

Tags
charging cord, lag, stuttering

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.