The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2018, 07:35 AM
GenericAnderson GenericAnderson is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
POST ID # = 974405
GenericAnderson Reputation: 10
Default HS70 headset won't turn on after attempting firmware update

Brand new headset, was having issues getting sound from laptop, decided to update the firmware from .51 to .64. Attempted update, device disconnected from ICUE and will not turn on, was fully charged before attempting update. ICUE won't recognize the device is connected even with the use of the wired usb cable, neither will my laptop. ICUE software version is 3.7.99. If it matters the they are the HS70 SE.
Reply With Quote


  #2  
Old 09-28-2018, 05:53 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 625
POST ID # = 974578
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

try re-pair the headset with its dongle. There's a reset button on the dongle, you will need to use a paper clip or something similar to be able to reach the button to depress it.

- With the dongle connected to the computer. Press and hold the reset button on the dongle for 5 seconds.

- Connect the headset with the usb cable then connect it to the computer.

- Press and hold the power button until the light on the dongle stay solid and stop blinking.
Reply With Quote


  #3  
Old 09-29-2018, 11:20 AM
Thorr8 Thorr8 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
POST ID # = 974649
Thorr8 Reputation: 10
Default

Hello good afternoon, almost a month ago I bought the HS70 in Amazon, they worked both connected by USB and in Wireless mode. But a few days ago they only work forcing the update and connected by USB, it can not connect in Wireless mode and the charge indicator does not light up and in iCUE the battery percentage does not appear.

Thank you very much.

A greeting.
Reply With Quote


  #4  
Old 10-01-2018, 02:40 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 936
POST ID # = 974887
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Quote:
Originally Posted by Thorr8 View Post
Hello good afternoon, almost a month ago I bought the HS70 in Amazon, they worked both connected by USB and in Wireless mode. But a few days ago they only work forcing the update and connected by USB, it can not connect in Wireless mode and the charge indicator does not light up and in iCUE the battery percentage does not appear.

Thank you very much.

A greeting.
Does this happen on another computer as well when you power on the headset?
Reply With Quote


  #5  
Old 10-22-2018, 07:06 AM
Thorr8 Thorr8 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
POST ID # = 977472
Thorr8 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Mint View Post
Does this happen on another computer as well when you power on the headset?
I'm sorry I did not answer before, I've been busy. I've tried it and the same thing happens to me, both in a laptop with Win 8.1 and in the desktop with Win 10, (iCUE in 3.8.91 and HS70 in 0.64).

I also tried to change the USB port dongle as I read in another post. I also left them charging for 10-12h and still not charging. Only I can only use them when they are connected by USB and having to force the update. I did not buy some wireless headphones to use them always with cable.

Please give me a solution soon.

Thank you.
A greeting.
Reply With Quote


  #6  
Old 10-23-2018, 02:02 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 936
POST ID # = 977662
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Quote:
Originally Posted by Thorr8 View Post
I'm sorry I did not answer before, I've been busy. I've tried it and the same thing happens to me, both in a laptop with Win 8.1 and in the desktop with Win 10, (iCUE in 3.8.91 and HS70 in 0.64).

I also tried to change the USB port dongle as I read in another post. I also left them charging for 10-12h and still not charging. Only I can only use them when they are connected by USB and having to force the update. I did not buy some wireless headphones to use them always with cable.

Please give me a solution soon.

Thank you.
A greeting.
If that's the case, I'd recommend contacting support to see if they can send you a new wireless dongle.

http://support.corsair.com
Reply With Quote


  #7  
Old 11-07-2018, 11:45 AM
GHogChi GHogChi is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
POST ID # = 979337
GHogChi Reputation: 10
Default

I have a related problem. My HS70 had been working fine for a month, but now when I hold down the power button, nothing happens. I thought it had run down the battery, so I charged it - the LED showed yellow then eventually green. But the power button still has no effect.
Reply With Quote


  #8  
Old 11-08-2018, 05:42 PM
Corsair Mint's Avatar
Corsair Mint Corsair Mint is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 936
POST ID # = 979519
Corsair Mint Reputation: 31
Default

Quote:
Originally Posted by GHogChi View Post
I have a related problem. My HS70 had been working fine for a month, but now when I hold down the power button, nothing happens. I thought it had run down the battery, so I charged it - the LED showed yellow then eventually green. But the power button still has no effect.
Definitely put in a ticket with support about this, in case the power button is having issues.
Reply With Quote


  #9  
Old 06-30-2020, 02:35 PM
salo7vic salo7vic is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 1
POST ID # = 1052371
salo7vic Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by GHogChi View Post
I have a related problem. My HS70 had been working fine for a month, but now when I hold down the power button, nothing happens. I thought it had run down the battery, so I charged it - the LED showed yellow then eventually green. But the power button still has no effect.
did you solve your issue ?

i have the same exact problem

dunno what to do

please any help ?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.