The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-03-2014, 07:48 PM
Deo_volente Deo_volente is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 8
POST ID # = 732590
Deo_volente Reputation: 10
Question Made a profile which i want to start on screensaver

So i spent a while making a profile that i would like to start when my screensaver kicks in but as far as i can tell i can only link a profile to start on a .exe file where as the screensaver extension is .scr . Is it possible or am i gonna have to hope they will include the feature to start on screensaver in a later version of the CUE.
Reply With Quote


  #2  
Old 10-03-2014, 07:56 PM
RaynMaykr RaynMaykr is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 4
POST ID # = 732593
RaynMaykr Reputation: 10
Default

Is it possible to have a profile start on system start up? Then finish and settle on something else?
Reply With Quote


  #3  
Old 10-03-2014, 11:59 PM
Craseder Craseder is offline
Registered User
Craseder's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 6
POST ID # = 732673
Craseder Reputation: 10
Default

Yeah I'd like to do the same thing with mine. One idea that I came up with was to set another executable as the condition, and someone else suggested doing that through the task scheduler.
Reply With Quote


  #4  
Old 10-04-2014, 04:21 AM
Lavan Lavan is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 6
POST ID # = 732710
Lavan Reputation: 10
Default

:D Yes i also need that! I hope some nice smart guy will told us e solution <3
Reply With Quote


  #5  
Old 10-05-2014, 01:36 AM
blurryphoenix's Avatar
blurryphoenix blurryphoenix is offline
Registered User
blurryphoenix's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Minneapolis, MN
Posts: 65
POST ID # = 732982
blurryphoenix Reputation: 20
Default

I came up with some sort of a solution, but it only triggers on Preview of the screensaver, not when the screensaver triggers after X minutes.

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=132257

Quote:
Originally Posted by Craseder View Post
One idea that I came up with was to set another executable as the condition, and someone else suggested doing that through the task scheduler.
The keyboard DOES recognize .scr files, but you will need to manually enter it instead of selecting it.

Last edited by blurryphoenix; 10-05-2014 at 01:39 AM.
Reply With Quote


  #6  
Old 10-05-2014, 12:34 PM
EddieF430 EddieF430 is offline
The *****Nado
EddieF430's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 6
POST ID # = 733060
EddieF430 Reputation: 10
Default

I have it on my keyboard my file location C:\Windows\System32\ssText3d.scr. Works on preview and the real deal
Reply With Quote


  #7  
Old 10-05-2014, 06:29 PM
Deo_volente Deo_volente is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 8
POST ID # = 733153
Deo_volente Reputation: 10
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by blurryphoenix View Post
I came up with some sort of a solution, but it only triggers on Preview of the screensaver, not when the screensaver triggers after X minutes.

http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=132257



The keyboard DOES recognize .scr files, but you will need to manually enter it instead of selecting it.
Just had a play around and you could be on to something. I edited the profile and browsed to C:\Windows\System32 (as i use the same screensaver) and manually typed ribbons.scr and clicked open file which set it as the path for the CUE profile. I first set the screensaver to kick in after after 1 min just for testing and sure enough it kicked in as ribbons started. Then i just did a quick test and set it to 15 mins and it once again kicked in when ribbons started.Just off to do another test to make sure it wasn't just a fluke.

This may be a daft question but did you have auto profile switching on when you tried it?
Reply With Quote


  #8  
Old 10-07-2014, 12:17 AM
blurryphoenix's Avatar
blurryphoenix blurryphoenix is offline
Registered User
blurryphoenix's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Minneapolis, MN
Posts: 65
POST ID # = 733521
blurryphoenix Reputation: 20
Default

Quote:
Originally Posted by Deo_volente View Post
Just had a play around and you could be on to something. I edited the profile and browsed to C:\Windows\System32 (as i use the same screensaver) and manually typed ribbons.scr and clicked open file which set it as the path for the CUE profile. I first set the screensaver to kick in after after 1 min just for testing and sure enough it kicked in as ribbons started. Then i just did a quick test and set it to 15 mins and it once again kicked in when ribbons started.Just off to do another test to make sure it wasn't just a fluke.

This may be a daft question but did you have auto profile switching on when you tried it?
Yea I did. Good thing to question, but I did the 1 min test immediately after I did a preview of it, and it didn't trigger at that time (and still won't). Could you let me know what OS you're running, software version, and what firmware? Maybe there could be a discrepancy there.

Last edited by blurryphoenix; 10-07-2014 at 12:31 AM.
Reply With Quote


  #9  
Old 10-07-2014, 06:03 PM
Deo_volente Deo_volente is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 8
POST ID # = 733752
Deo_volente Reputation: 10
Default

OS is win7 firmware is 1.12 as for software version i just have whatever version was on the corsair site.
Reply With Quote


  #10  
Old 10-08-2014, 10:42 PM
blurryphoenix's Avatar
blurryphoenix blurryphoenix is offline
Registered User
blurryphoenix's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Minneapolis, MN
Posts: 65
POST ID # = 734146
blurryphoenix Reputation: 20
Default

Weird, because I have 1.12 firmware as well, but I'm running Win 8.1... So MAYBE that could do it?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.