The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #31  
Old 09-23-2020, 07:48 AM
Yaboze Yaboze is offline
Registered User
Yaboze's PC Specs
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 15
POST ID # = 1062431
Yaboze Reputation: 19
Default

I have a Void Pro USB and I am having the same problem with the latest iCue. If I remove iCue, it works fine. To be fair, I have had similar issues with previous versions of iCue with this headset.

This is what I did to fix it:

1. I uninstalled the latest iCue and checked the box to remove saved profiles. Rebooted.
2. Flipped down mic boom (red LED was stuck on with iCue installed, now it's slowly pulsing red) and pressed the mute button on the headset. The red led turned off.
3. Installed the previous iCue 3.32.80. Rebooted.
4. Reset my RGB color settings. :)
5. The mic works now!

Last edited by Yaboze; 09-23-2020 at 08:14 AM.
Reply With Quote


Reply

Tags
feedback, mic issues, mic not working, mic support need help, mute button

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.