The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Alternate Language Support >  Spanish Language Support > Audio (Spanish)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-05-2020, 01:55 PM
astarothbcn astarothbcn is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 7
POST ID # = 1029915
astarothbcn Reputation: 10
Default Void pro wireless y sonido espacial windows

Buenas,acabo de aquirir estos cascos y veo que en windows no me deja activar el sonido espacial de windows 10. Tengo la licencia comprada de atmos (que con unos turtle beach 600 de xbox funciona) y no me lo reconoce,ni eso ni el sonic ni el dts. ¿que tengo que hacer para que windows me deje activar el sonido espacial en ellos?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-06-2020, 12:35 PM
Corsair Art's Avatar
Corsair Art Corsair Art is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 670
POST ID # = 1030021
Corsair Art Reputation: 14
Default

Hola,

Deberias de poder usar esa opcion pero tendrias que desactivar todas las opciones en iCue y tambien desinstalar.

Si necesitas alguna ayuda, por favor contactanos: support.corsair.com
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2020, 12:46 PM
astarothbcn astarothbcn is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 7
POST ID # = 1030430
astarothbcn Reputation: 10
Default

¿Desinstalar icue? Entonces no podria controlar los otros productos de corsair que tengo.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-09-2020, 01:04 PM
Corsair Art's Avatar
Corsair Art Corsair Art is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 670
POST ID # = 1030646
Corsair Art Reputation: 14
Default

Quote:
Originally Posted by astarothbcn View Post
¿Desinstalar icue? Entonces no podria controlar los otros productos de corsair que tengo.

Correctamente. O puedes usar 7.1 de iCue, o usar el sonido espacial de Windows pero tendrias que desinstalar iCue.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-13-2020, 02:56 PM
astarothbcn astarothbcn is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 7
POST ID # = 1034949
astarothbcn Reputation: 10
Default

Con la nueva version de icue veo que ya puedo activar el dolby atmos en windows 10 y funciona con los cascos, buena noticia
Reply With Quote
  #6  
Old 02-14-2020, 01:16 PM
Corsair Art's Avatar
Corsair Art Corsair Art is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 670
POST ID # = 1035025
Corsair Art Reputation: 14
Default

Quote:
Originally Posted by astarothbcn View Post
Con la nueva version de icue veo que ya puedo activar el dolby atmos en windows 10 y funciona con los cascos, buena noticia
Correcto, se acaba de implementar!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.