The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2016, 03:06 PM
txfeinbergs txfeinbergs is offline
Registered User
txfeinbergs's PC Specs
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 31
POST ID # = 865912
txfeinbergs Reputation: 8
Default Any issues with the W10 Anniversary Update?

Before I install the Windows 10 Anniversary update, I was wondering if there are any issues with the latest version of Corsair Link? Has anyone been brave enough to upgrade yet? Thanks!
Reply With Quote


  #2  
Old 08-05-2016, 03:20 PM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 865915
red-ray Reputation: 81
Default CL 4.2.4.25 functioned on my W10 Build 14393 system

CL 4.2.4.25 functioned on my W10 Build 14393 (Anniversary Update) system, but http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?p=865905 looks to have issues.

I also ran CL4 on many of the insider preview builds and it worked as well as it does on this Windows 7 SP1 system.

Corsair have failed to specify which CL4 versions are supported on W10 Build 14393 which I feel is rather unprofessional .
Reply With Quote


  #3  
Old 08-06-2016, 03:31 PM
txfeinbergs txfeinbergs is offline
Registered User
txfeinbergs's PC Specs
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 31
POST ID # = 866014
txfeinbergs Reputation: 8
Default

I took the plunge and everything seems to work well. In fact, the only thing that I had to fix was that the Nvidia drivers reverted to SLI off and my Physics default setting was changed from auto to computer. Corsair Link still works fine.
Reply With Quote


  #4  
Old 08-06-2016, 03:41 PM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 866015
red-ray Reputation: 81
Wink I suspect you should update your PC specs

Quote:
Originally Posted by txfeinbergs View Post
I took the plunge.
I suspect you should update your PC specs

With W10 it's best to specify the build number which is 14393 for the Anniversary Update.
Reply With Quote


  #5  
Old 08-11-2016, 03:28 PM
Bolo1800 Bolo1800 is offline
Registered User
Bolo1800's PC Specs
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 10
POST ID # = 866731
Bolo1800 Reputation: 10
Default

I'm having issues.

I have a custom profile and I set the fans to go up with the cpu temp and the fans stay at the same speed. When going to performance profile they go all the way up to 2200 rpm.

CL is up to date.

EDIT: ok I'm half dumb.
For some reason the fans were set to go up when the h100i temp goes up and not when the cpu temp goes up...changed it back now and it's all good. But, it wasn't me who changed it so...?

Last edited by Bolo1800; 08-11-2016 at 03:37 PM.
Reply With Quote


  #6  
Old 08-14-2016, 01:37 AM
slenda slenda is offline
Registered User
slenda's PC Specs
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 55
POST ID # = 867125
slenda Reputation: 10
Default

I had a issue also. I had a fresh install of Windows 10 Anniversary update and I was told by a forum user that the prior version of CL might be causing a clicking (polling) sound on my hard disk. I then installed 4.2.4.25 and the clicking sound returned. I attempted to uninstall CL to see if the sound would stop. The clicking sound would not stop but I also found that CL could not be completely removed. When I tried to reinstall CL I could not reinstall it either. Getting desperate I called Corsair phone support and they recommended IOBit remover but that failed to work !!! ( I did not pay for IOBit either) To get Corsair Link back on my computer I simply did a total re-install of Windows. Its easier to do that than to deal with this NON-Sense !!!!! Apparently Corsair Link ((4)) cant be uninstalled or reinstalled without reformatting the hard drive...LOL

Last edited by slenda; 08-14-2016 at 06:06 AM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.