The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-05-2018, 11:06 PM
KookieMosta37 KookieMosta37 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
POST ID # = 983903
KookieMosta37 Reputation: 10
Question Need help with saving profiles to Dark Core

So, in November I decided to get a new mouse, so I went with the dark core. I love the feel of it, and am a big fan of the wireless and wired options. I find icue very versatile in most situations.

One thing that I am having a big issue with is I can't save any profiles to the on board memory. For some background info, the story goes like this: I buy the mouse. Play with the mouse. Clear on board memory from the mouse and delete icue on board profiles. Now I don't have on board profiles.

Essentially, in the profiles tab, there are no profiles saved onto the mouse. Also, when it is not connected to icue it only has the first on board profile, even though I can't customize it on icue. These were all my fault. I was too quick to delete them thinking I could load separate different profiles onto the mouse.

Capture.PNG

Is there anyway to firmware reset the dark core so that it gets the base 3 on board profiles back?
Or is there a way to save an existing profile onto the mouse?
If you have the same problem, do this and then re download icue.



PROBLEM RESOLVED

I found this thread in the forums on how to firmware reset the dark core, it worked great.
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=179553
If you have the same problem, reset your dark core and then re download icue.

Last edited by KookieMosta37; 12-06-2018 at 07:57 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2018, 12:51 PM
hastegag hastegag is offline
Registered User
hastegag's PC Specs
 
Join Date: Dec 2016
Location: Northeast US
Posts: 989
POST ID # = 983991
hastegag Reputation: 20
Default

i dont have that mouse, but maybe if you click on teh mouse, do the options at the top left change? like a save option? The hardware profiles were typically indicated with an sd card icon
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2018, 06:04 PM
KookieMosta37 KookieMosta37 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
POST ID # = 984054
KookieMosta37 Reputation: 10
Default Tried that already

I can't find anything of that sport and I have played around with it so much.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-12-2019, 09:49 PM
l1fef0rm l1fef0rm is offline
Registered User
l1fef0rm's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1014496
l1fef0rm Reputation: 10
Default

Has anyone found a solution to this issue? I have the exact same problem as KookieMonsta37, no sign of a way to save profiles to on board memory. Should I return it? Anyone? Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.